Wednesday, July 06, 2011

Wordless Wednesday #3 | Sepatutnya Ini Entry Diam, Tapi Aku Tak Boleh Nak Diam Seribu Bahasa Bila...



Aku kalau tengah emosi tak stabil memang tajuk entry panjang 15 marhalah.


Nak tau kenapa? Kau tengok gambar-gambar yang bakal aku sajikan ni. Tengok, jangan tak tengok tau! 



Nampak tak? Kalau tak nampak I snap pic dari angle lain.



Haih tak nampak jugak? Mengada-ngadalah kau orang ni, nasib baik I ni baik serta bertimbang rasa, tengok gambar yang lebih jelas kat bawah ni hah
|
|
|
|
|
v


Jangan mengada-ngada nak cakap tak jelas lagi!

Ye, budak kecik pun tahu contact lense aku di atas koyak.
KOYAKKKKKKK GRRRRR. Kenapalah kau mesti koyak?
Aku jaga kau bagai menatang minyak yang penuh ini yang kau balas dekat aku? Cis bedebahh! Aku dengan bahagianya selepas mandi mahu menyumbat lense demikian ke dalam mata, menggentel mata tiruan ini dengan multipurpose solution sambil menyanyi riang lagu "Suriram", zassssss koyak.

SIAPA TAK BENGANG WEH?

DAHLAH BARU BELI BAI!

RM80 TU KALAU BELI MAKANAN CONFIRM 6 HARI KEKENYANGAN MACAM ULAR SAWA. GRRRRRRRRRRRRRRRR

Baru je aku cerita aku purchase contact lense ni dekat sini, dan ini pula jadinya.
Cuba kira berapa hari je kenangan aku bersama lens ni. Sobsobsobs.

Namun aku kena tabah. Nasib baik ada spare lens lama colour grey weh. 
Kalau tak menggagau-gagaulah aku tak nampak apa-apa. Nak pakai spectacles memang taklah kan. Adoiyaiii.

Akhir kata semoga kau selamat dan abadi disemadikan di sana duhai CONTACT LENSE FOR BIGGER EYES COLOUR HAZEL BELAH KIRI. Gonna miss you wuwuwuwu T____T


PS: Okay tak kalau aku pakai lens sebelah brown yang kanan atas ni, sebelah grey? Tetttt masa dah tamat. Tak payah jawab pun takpe.

Bye bye. Aku macam nak demam ni. Double triple sobsobsobs -.-






Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

16 taiko kawasan bagi amaran:

Cik Asma BLuppy said... BALAS

sabar2... huhuhu

Cik Kay Jue said... BALAS

ok pe.. sebelah warna lain.. sebelah lagi warna lain.. :P

bahiyahaziz ; said... BALAS

haha..sabo je la..boleh gak pki sblah grey,sblh hazel..br gempak ^^

bunbun said... BALAS

hekhekk. camne lah bole koyak. sabar2. bukan rezqilah tu. hehe

schaze zainn said... BALAS

mesti stylo sebelah lain lain xP

kAyShaari said... BALAS

~wordless~

Budak Chomot said... BALAS

@Cik Asma BLuppy
Ehh memang tengah penuh kesabaran dalam diri ni. Dengan pening kepala, perut berangin, takde selera nak makan, esok quiz sobsobsobs

Budak Chomot said... BALAS

@Cik Kay Jue
barulah taiko sejati bukan? Muehehe

AesyaZealous said... BALAS

pakaila spek.hehe

puteraduyong said... BALAS

hahaha...pakai sebelah lain...kalau muka cun tak kesah kan... ;)

shafiqabdshukor said... BALAS

adeh..
siannye...sabo kak...

Budak Chomot said... BALAS

@schaze zainn
Ehh memang stylo sangatlah kannn -.-

Budak Chomot said... BALAS

@bunbun
Hurm tulah pasal. Sabau sabau

Budak Chomot said... BALAS

@kAyShaari
Hah sesuailah dengan Wordless Wednesday ni kannnn

Budak Chomot said... BALAS

@puteraduyong
Tapi kite ni chomot. Pasti ada orang yang kesah. Huhu

Azmira Yusof said... BALAS

sama laa . contct org pun selalu koyak.. punya la berhati2 gilaa gaban.. tp koyakkk