Wednesday, July 20, 2011

Contest Shawl Dan Aku ;)

Assalamualaikum. Selamat hari Rabu.

Okay kali ini nak join contest lagi. Cuti-cuti ni bosan duduk rumah marilah mengisi masa senggang dengan join contest yawww! Chehh, bukan nak mengulangkaji pelajaran. Harapanlah kan nak tengok aku duduk diam-diam dekat meja belajar menelaah buku Biology bukannya magazine CLEO muehehe (^,+)V

Dan contest yang terpilih kali ini merupakan

#boleh tekan sekuat hati dekat gambar kalau nak pergi dekat belog tuan empunya contest (^,^)

Nak cakap awal-awal, aku ini bukanlah seorang yang expert bab melilit-lilit membelit-belit shawl selendang pashmina atas kepala. Main suka hati je lilit asalkan ada rupa orang bukan rupa beruang errr. Selekeh chomot jangan cakaplah kan. Jadi sebelum aku tepek gambar aku bersama shawl aku nasihatkan kau orang tutup mata dahulu.

3

2

1

Okay dah boleh bukak mata. Lariiiiiiiiiiiiiii.

Inilah dia gambar tak seberapa yang mampu dipertaruhkan.



HAHA macam harapan tipis je nak menang kan? Tapi takpelah just nak memeriahkan contest ini sahaja.

Jadi kalau anda semua nak join, dipersilakan. Dengar cerita hadiah berkaitan hari raya, jadi kepada sesiapa yang tak sabar nak raya walaupun puasa tak habis ganti lagi diwajibkan join! Suka hati aku je nak bagi hukum wajib kan?

Oklah babai. Nak mandi hekhek :D



Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

14 taiko kawasan bagi amaran:

Ku Azhar said... BALAS

eh2!!!cendol!!!!!
hehehe...rajin ek join contest..jom join yg ku skali :D

cik najihah said... BALAS

gud luck

sharifahzakiah said... BALAS

gudluck dear ! :)

nazirafarahinomar said... BALAS

Cantik. Good luck melin! :)

sarah mohamad said... BALAS

good luck dear :D harap2 awak menang tau :)

yanie.yuhuu said... BALAS

dtg cni cek n3,.. gudLuck darL ! =)

teciq said... BALAS

all da best! ^^

MIMIE AIZA said... BALAS

menang kalah x penting.. yang penting ada usaha :))

muhamad hanif said... BALAS

kahkahkah,

kalau menang belanja aku KP cendol corner eh..



lallalalalala,

ILA HonEyBuNNy said... BALAS

good luck...;-)

Maya Lisa said... BALAS

good luck sayannngg ~~~

cik fadh said... BALAS

hai melin ! eh awak org kuala pilah ke ? o stdy matrik o uitm kt sane ? itu kg halaman cik fadh, kenal sgt background cendol kt bustand pilah tu . huhu

Marya Hana said... BALAS

wah kalau contest shawl shawl ni daku terpinggir.. wakakakka.

gudluck melin.. :')

cik fadh said... BALAS

owh stdy utim pilah yerr...rerajin stdy yer...dekat je ngan uma akak ;)