Sunday, July 03, 2011

Entry Pendek #2

Assalamualaikum. Selamat berhujung minggu kawan-kawan :)


Kitew ade soalan nak tanya sikit ni.


MACAM MANA NAK HILANGKAN MALAS?


Kenapa kite ni sangat MALAS nak buat assignment, buat lab report, study walhal esok ada test Calculus, kena buat slide presentationlah, blablabla


Tapi RAJIN pula online, berjalan-jalan, dan bergossip sakan menambah lemak.


Anda-anda yang rajin ni memang genetik rajin or ada makan pil buat tambah kerajinan ke?


HELP NEEDED


Yang benar,

Si Chomot yang Pemalas


Namun rajin menggedik depan kamera sambil makan karipap.

Someone please wake me up -.-


Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

3 taiko kawasan bagi amaran:

Cik Dya said... BALAS

join GA saya nak?

Budak Chomot said... BALAS

@Cik Dya
nanti ada masa I join okay :)

Gadis Kecil said... BALAS

sy dah follow sini

moga persahabatan akan lebih rapat pasni =)