Thursday, July 07, 2011

Jom Ber-blogjogging Bersama Cik POP! :D


Tiba-tiba tergerak hati nak join segmen, terus buat entry ni walhal tengah pening-pening. Nampak tak kesungguhan kat sini? Muehehe.

So marilah ramai-ramai join!

 Jom berblogjogging Bersama Cik POP!!!


Boleh klik dekat gambar di atas or dekat tajuk kat atas ni hah.

Kejap nak copy-paste sikit eheh eheh


Syarat-syaratnya 

1. Wajib jadi follower Cik POP :)
2. Letakkan banner kat atas nie di blog korang ( linkkan image tue kat entri nie k )
3 . Tajuk Entri : Jom berblogjogging Bersama Cik POP 
4. LIKE blog ini ( ada d sebelah kolum kiri )
5. Follow Twitter Cik POP ( bg yg ada ) 
6. Tagkan 3 orang bloggers ( pastikan dorang tau ya )
7. Linkkan URL entri korang di ruangan komen di bawah okey :)

DONE !! 

Tujuan segmen ini adalah

1. Untuk menambahkan senarai kenalan POP dan berkenal2..
2. Menambahkan ilmu sesama bloggers
3. Mengeratkan silaturrahim sesama bloggers
4. Membantu bloggers baru mencari teman bloggers yang lain..ehhe

Apa yang korang dapat ?

1. POP akan blogjogging ke blog korang dan promote blog korang di blog Cik POP 
2. POP akan start promote besok ( 7 July 2011 ) 
3. POP akan promote 10 blog 
4 . Sekiranya banyak yang mengikuti blogjogging ini , POP janji akan wat satu GA ( GA dari Sabah ) ehehhe...( kalau followers POP sampai 600 ) ehehhe..

Hehe pemalas benau semua salin tampal (copy paste) je.

Dan dekat sini nak tag 3 blogger yang juga merupakan 3 latest followers the belog chomot:


 
And blogger yang lain pun kalau nak join, sila sila bersila. Teehee. Jomlah ramai-ramai meriahkan segmen ni!

Out nak tidur. Pening @.@



Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

3 taiko kawasan bagi amaran:

BLADE EDGE said... BALAS

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Rtp Farra Arisha said... BALAS

segmen ini tampak menarik :))

Cik Bell said... BALAS

jOin segmen nie jugak ^_^

salam perkenalan dan follow u :)

Berpeluh tak berblogJOGGING? hehe