Monday, July 11, 2011

Entry Pendek #3



Assalamualaikum tak jawab dosa kalau jawab sayanggg muahmuahmuah :-***

Tak nak merepek meraban panjang sangat. Badan letih, mata mengantuk.

Nak tukar imej baru boleh tak?

Macam ni je:


#abaikan sepah-sepah dekat belakang tuu. Student busylah katakan :D

Lately ni rasa malas betul nak tepek foundation moisturizer dekat muka. Pakai bedak compact je and kadang-kadang tak pakai langsung. Calit eyeliner dengan lip balm sikit je. Kalau malas sangat muka basi tak conteng apa-apa bahan kosmetik pun selamba je meneruskan hidup. Jerawat berkumpul macam nak bentuk parut dekat pipi pun dah persetannirrojimkan dah.

Tiba-tiba terasa tudung bawal hitam sangat cool. Malas mahu lilit-lilit shawl belit pashmina sana belit sateen shawl sini, cucuk peniti dekat kepala berdaghahh semua.

BIARLAH JADI EXTRA CHOMOT PLUS PLUS PLUS PUNNN

Tahap heartless gila-gila ni.

SOMETIMES SIMPLICITY IS THE BEST. SIMPLE-SIMPLE PUN COOL KENA MAINTAIN OKAY MUAHAHA :D


Wassalam. Night and sleep tight :) 


Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

4 taiko kawasan bagi amaran:

jann sinuja said... BALAS

kadang-kadang simple pon ok ape :)

Budak Chomot said... BALAS

@jann sinuja
That's what I'm talking about :D

Muhammad Ferdaus Zulkifli said... BALAS

yeahh..simple is easy:)

Mr.B[e]ave[R] said... BALAS

simple is the new image...