Tuesday, July 12, 2011

Suka Suka Zaman Sekolah! :D

SELAMAT HARI SELASA!


Nak join contest lagi! Sejak dah menang (walaupun saguhati) satu contest ni, rasa bertuah nak join contest lain tu terlebih-lebih maka jadi over confident pulak teehee :D


Jadi nak join contest ini:



#klik pada banner di atas untuk terjah ke belog tuan punya contest :D


cara cara dan syarat syarat
contest ini :
1. kene ade blog.

2. follow blog syazoneznat.blogspot dan like page 'Ini Belog Suka Hati' di Facebook bagi memudahkan sebarang maklumat di sampaikan.

3. buat satu enti bertajuk 'Suka Suka Zaman Sekolah'

4. copy and paste cara cara dan syarat syarat contest ini berserta gamba berikut ke dalam entri anda.

5.upload at least satu (1) gambar suka suka zaman sekolah anda, dan ceritakan apa yang best sangat pasal zaman sekolah anda itu.

6. tinggalkan link entri anda itu di ruang komen, atau pun di page Ini Belog Suka Hati di Facebook.

#yang tulisan font biru ni semua copy paste sahajeeeee yeeeeee :DD


 Dan gambar yang aku pertaruhkan jeng jeng jeng



ce teka aku yang mana satu *wink ;)

Zaman persekolahan saya paling awesome sebab:
- saya duduk asrama jadi saya jumpa ramai kawan-kawan yang hebat lagi bombastik lagi menceriakan dan selalu buat saya happy
- sekolah saya dekat dengan Teluk Cempedak (TC), Kuantan [rujuk gambar di atas]
Jadi bila ada event apa-apa, kalau gambar kat atas ni masa gathering LDP (Lembaga Disiplin Pelajar) berdisiplin sangatlah aku ni kan kami main air dekat pantai, buat istana pasir, panjat-panjat batu, main ting-ting, kau hadooo? Nan hadooo! Tiba-tiba berlagak muehehe sorry
- time ni lah mula kenal istilah outing, fly, pergi cinema pakai baju batik blahblahblah. Paling heaven sebab bila keluar outing petang Jumaat boleh turun Kuantan yang ada 3 megamall, memang taklah kan balik asrama on time pukul enam. Satu-satunya MRSM dalam bandar hikhikhik bahagia youuu
- saya ada cikgu-cikgu yang sangat cool, cantik-cantik, hensem-hensem muehehe

DAN BANYAAAAAAAAAAAK LAGI!

Kalau saya menang saya cerita pasal sekolah saya lagi okeh? Rindu sebenarnya nak jejak sekolah saya ni balik sobsobsobs.

Oklah babai. Setiap homo sapien yang baca entry ini diwajibkan mendoakan kemenangan saya tau! Hehe :D



Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

9 taiko kawasan bagi amaran:

ZWAN SABRI said... BALAS

Ouh, budak MRSM rupanyaa.. HAHA..
btw, best kan kalau kenang balik zaman skolah dulu..
rindulaaaa.. HUHU

MySuaraBlog: Tabik Springlah Sama Pakcik!

uMie_cHan said... BALAS

nice pic heee
btw gud luck :)

Rafidah Farhana said... BALAS

Whoaaa.. gudluck bebeh! Nanti menang boleh kerat hadiah.. kekeke...

Kerja aku asyik kerat hadiah je, join malas.. Memang nak kena lempang.. :P

SweetLikeWhat said... BALAS

NICE OIC..ZAMAN SEKOLAH MEMANG BEST SANGAT..GUD LUCK DEAR :D

Budak Chomot said... BALAS

@ZWAN SABRI
Haah :)
Tau takpe, menggamit nostalgia gituuu

Budak Chomot said... BALAS

@uMie_cHan
Thanks dear :)

Budak Chomot said... BALAS

@Rafidah Farhana
HAHAH tak habis-habis dengan kerat hadiah tuuu. Joinlah contest sendiri :D

yad'z said... BALAS

nice one.. gud luck.. =)

urzain hussain said... BALAS

nice picture..(^^)