Tuesday, July 19, 2011

Apa Ada Dalam Mailbox I?

Assalamualaikum. Salam sejahtera semua pembaca (^,^)

Semua orang sihat? Kalau sihat, Alhamdulillah. Kalau tak sihat, pandai-pandailah pergi klinik berhampiran, check ye. Masing-masing dah besar kan muehehe. 
Sopan betul aku kali ini. Ada yang berminat nak jadikan menantu? Err, abaikan (-.-')

That day I ada join satu giveaway tau. Kejap nak check balik.
Hah, click sini. Nak join? memang tak dapek ah den nak nolong, sebab dah tarikh tutup pun mueheheh.
Dan hari berganti hari seriously macam terlupa pulak pasal benda ni. I'm sorryyyyyyyyyy (gaya Amir Maharaja Lawak pujaan hati wekkkk)
Sampailah petang tadi, check mailbox dekat depan rumah, taraaaa, ada benda ni pula:


























Belakang pulak belakang pulakkkkkkk! *batak






























Ohh dari Blog Zieyra Sarel's Sulley rupanya. Opss kantoi dah koyak awal-awal.
Rakus sungguh (=.=")


Apa isi dekat dalam?


Isyyy, bawak-bawaklah bersabar ye! Padahal time bukak envelope ni aku yang eksaited lebih heheh


Jeng jeng jeng!





Frontal view



Back view

Sila abaikan jari berinai ibarat pengantin baru lepas malam pertama. Ehh memang dekat voucher tu ada url blog aku. Kau hadooo? Nan hadooo! Sila sentap secara pukal sekarang ngehngehngeh.

Yeahh, IT'S A VOUCHER! Voucher from Discreet at Farenheit 88.
Yeayyy! Alhamdulillah (^,^)

Mula-mula eksaited benau sampai ingatkan free 3 ladies' apparel worth RM99 tauu. Lepas tu tunjuk dekat daddy (perghh daddy tu muehehe) sambil meloncat-loncat, daddy kata,

Bukan freelah. Purchase. See the word PURCHASE? Maknanya beli mana-mana tiga helai baju dengan harga RM99.
Err malu den. Terus rasa nak pack barang semua pergi daftar kursus Bahasa Inggeris huhu. Miscommunication je lah weh, jangan gelakkan I okeh? *tutup muka malu


Tapi ok what this voucher. Thanks again sis! Lain kali bagi voucher banyak-banyak lagi eh, nak hadiahkan satu store pun takpe. Boooo.




















#boleh usha banyak lagi dekat http://www.fahrenheit88.com (^,^)

Tengok tu tengok tuuuu! Chantek chantek bukan? *drooling
Gelap mata, eh silap rambang matalah I macam ni!

Ada mana-mana blogger nak teman I membeli-belah tak? Kalau nak offer tanggung semua perbelanjaan pun I on je. Muehehe.

Okaylah awak-awak semua. Nampaknya sampai sini sahaja dulu. Ketemu lagi di lain entry.














Jom ikut I merempit! Vroom vroom *pulas-pulas minyak
Heheh saje je nak eksyen dah boleh bawak motor. Belajar tak sampai setengah jam je weh *popping collar

Bye! :D

Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

6 taiko kawasan bagi amaran:

Cik Ezy said... BALAS

eh best tu dpt hadiah..
jeles8

shedameor said... BALAS

wakaka. kelakor la sys :)

Budak Chomot said... BALAS

@Cik Ezy
Hehe mestilah besttt :D

Budak Chomot said... BALAS

@shedameor
HAHA kelakar ke? Biasa je lah :D

ekmal said... BALAS

gi tutup muke dgn plastik beg,hahaha kiddin :P

Anonymous said... BALAS

moto sape ang rembat tu?