Thursday, July 14, 2011

Spontaneous Thursday #1 | Perghh First Time Buat Ni And Teruja Gila Bukan Sebab Ni Tapi...


UiTM Negeri Sembilan Cawangan Kuala Pilah Kampus Beting (macam tak boleh panjang lagi kann ==') --> Pilah Street, Kuala Pilah --> KTM Seremban --> KTM Rawang --> RUMAH!!!


 Terserlah bukan keterujaan aku?


Mana tidaknya selepas berminggu-minggu berhempas pulas dengan assignment menimbun test quiz berderet sakit sihat sakit sihat balik dua minggu LDK, akhirnya waktu yang ditunggu-tunggu telah tiba. MID SEM BREAK SEMINGGU. Oklah tu daripada tak ada langsung. Hakikatnya seminggu bercuti pun tak akan cukup jua nanti. Bercutilah sangat, still assignment berlambak kottt


Hari ini merupakan kelas paling heaven sekali sampai terskip kelas Kimia sebab tidur lena bukan main I'm sorry missssss sumpah lain kali akan buat lagi hehe. Namun malam ini ada test Kimia pula doakan saya berjaya di medan pertempuran ye. Namun demikian esok kelas habis pukul 5 petang mintak-mintaklah madam lecturer yang baik hati lagi jelita akan meghabiskan kelas awal ataupun lebih bagus cancel je terus. Sila aminkan doa aku ni. Kalau tak terpaksalah anak dara mak aku ni mengharungi kegelapan malam seorang diri, heck kite ada gas pemedih mata jangan kacau kite tau!


Mood terkini: Berapa banyak beg aku nak jinjit esok ni? --"






Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

8 taiko kawasan bagi amaran:

Atiqah Wadiah said... BALAS

gud lux dear test 2nyte ^^

ZWAN SABRI said... BALAS

Slamat bercuti semester! ;)

MySuaraBlog: Trend Tindik Alat Kemaluan

an_Nur said... BALAS

h0hox! seminggu pon cuti jugkk!~ slmt bcuti! ;)

Rafidah Farhana said... BALAS

Cuti ke weh? Nanti aku dtk Kl jom hang out! *tetiba.
Rilek weh, aku selalu je ponteng. Sengaja. Muahaha !

syafiqakarim said... BALAS

suka lettew... hahah
jom kuar ;p

BLADE EDGE said... BALAS

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

GreenAppleKu.com said... BALAS

salam perkenalan dari saya.

man said... BALAS

fresh your mind in mid sem break.