Sunday, July 03, 2011

AMARAN: JANGAN CEMARKAN BLOG INNOCENT INI!

Gwa hanya nak beri warning ringkas saja. Lu orang mahu terima ka tamau terima ka apa gwa kisah, tapi kalau lu buat lagi semua ni, gwa kasi sengaaaaat sama lu!
popping collar beserta berwajah serious 


Apa pasal semua ini boleh berada di dalam keywords blog gwa?!




#klik untuk tumbesaran gambar bak Johan Maharaja Lawak err

Terkejut gwa tengok keywords macam ni bai! Setaiko-taiko gwa tak pernah pulak gwa search dekat Google or mana-mana search engine lain benda-benda begini. Ini yang sempat aku capture, banyak lagi actually! Gwa pernah buat entry pasal benda-benda ni dulu dekat sini. Apa lu ingat cool sangat ka buat macam ni? Gwa tak rasa cool okay! BUDAYA KITA WAJAH KITA TAU!

Kesimpulannya lu orang fikir sendiri. Gwa malas nak simpulkan untuk lu olang. Gwa ada test Calculus esok. Pening kepala gwa der. Doakan kejayaan saya, ingat daku dalam doamu senantiasa *tiba-tiba

Bye bye.

PECAH KACA PECAH SIMEN
SUDAH BACA HARAP KOMEN

Amacam ada bakat tak gwa buat pantun? Oklah bye.




Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

25 taiko kawasan bagi amaran:

Yong Sofea said... BALAS

Oh maiii! apesal diorang cari keywords tu, muncul blog kau weh -__-

Goodluck test calculus melin!

Budak Chomot said... BALAS

@Yong Sofea
Tulah pasal! Grrrrrr

Thanks Yong (berubah mood tiba-tiba teehee :D )

rafiq said... BALAS

kekeke tu tesalah masuk la tu. die nk p johor jumpa perlis pulak.. adeshh

Rafidah Farhana said... BALAS

WHOAA! O_O
Rosak bangsa !

Budak Chomot said... BALAS

@rafiq
Lepas tu nak pergi perlis tersesat dekat Australialah pulak kannn. Haihh

Budak Chomot said... BALAS

@Rafidah Farhana
tau takpe! Budaya kita melambangkan wajah kita kan!

Wanie said... BALAS

ha, entry mane yg menyubang trafik lucah tu..hehe

FaTinFiRDaUs said... BALAS

uih.. saba saba.. huhuhu

nanad said... BALAS

terpaksa komen sebab terbaca pantun ituh..hehe..takde laa ;)
hoyeah! :O budaya kita wajah kita!

Budak Chomot said... BALAS

@Wanie
HAHA tu yang mengundang tanda tanya tu!
Rasanya takde pun sebut perkataan-perkataan sedemikian rupa isk isk isk

Budak Chomot said... BALAS

@FaTinFiRDaUs
Yeahhh, tengah sedaya upaya menahan kesabaran ni -.-

Budak Chomot said... BALAS

@nanad
Tak boleh rasa terpaksa, paksarela takpe. Ngehngeh. Jyeahhhhh! Hidup Malaysia! *tiba-tiba

bahiyahaziz ; said... BALAS

walaweyhhh..cm ne lak ley msuk blog awak...ape2 je la drang ni

Syafiqah Hashim said... BALAS

cik melin chomot..
pika tag anda utk join contest ni

http://pikalurve.blogspot.com/2011/07/contest-saya-dan-kaca-mata.html

jom merajinkan and me'free'kan diri anda utk join ye..TQ

difficult easy. said... BALAS

hahaha. tak memasal je ek.

nelly said... BALAS

anak sapa gatai tuh ~~

meaw said... BALAS

OEMMJEEEEEEE....sape la yang guna keyword fitu,hatoiiiiiiii.....

Budak Chomot said... BALAS

@bahiyahaziz ;
Kan kann? Haihh macam-macam -.-'

Budak Chomot said... BALAS

@Syafiqah Hashim
Alaaaaaa sekarang memang tengah busy gila and takde mood nak join contest. Nanti melin curi-curi masa nak join eh? Alamak, kena pakai spek hitam pulak, mana ada pic camtuu huhu

Budak Chomot said... BALAS

@difficult easy.
Memang tak pasal-pasal cari pasal pun! Grrr

Budak Chomot said... BALAS

@nelly
Itulah! Yang penting bukan anak I muehehe tiba-tiba

Budak Chomot said... BALAS

@meaw
OMG haaaaaaa memang nak kena babap mereka semua tuuu

Ms Z said... BALAS

adeyhh.. camne keyword tu bleh menghala ke blog kau. musykil muskil..

pRiNCe said... BALAS

prince dtg bce entry yg bgus..:)
jom berkawan nak ?
kalau sudi bcela entry terbru sy..:)

[ Pendedahan Eklusif ] Bukti Justin Bieber Dah Hilang " Teruna "
[ Mengerikan ] Daging Cincang Manusia : Tersedut Ke Dalam Kipas Kapal Terbang
[ Video ] Hindi Superstar Bekerja Sebagai Penebar Roti
Bila Pakar Bom Gagal Memusnahkan Bom..Inilah Jadinya ( 7 Gambar )

Diary oF Mine said... BALAS

adoi... msti org tu ngah curious gila kan smpai google benda2 cmtu... huhuhu