Saturday, July 16, 2011

SAYA NAK GA DARI KOREA DAN BANDUNG!

Assalamualaikum. Makin lama makin rakus rasa nak join semua GA, contest, segmen dan segala bagai. Hehe. Tak menang pun takpe, just bagi support untuk blogger takpe kan? (^^,) Cuba bayangkan kalau kita buat segmen, GA, contest tak ada orang nak join. Sadis tak sadis weh? Rasa nak terjun tutup hidung dari puncak Eiffel Tower doh. Ok hiperbola di situ dan bunuh diri itu BERDOSA BESAR tahu!


Dan kali ini tergerak hati dan jari nak join satu GA ni. Ini pun sebab ada blogger yang tag, Hafrizzul Hafiz (<--click sebagai bukti aku tak tipu muehehe)


Meh tepek banner GA ni sekejap :)




Photobucket

#terus tekan dekat banner chomel dekat atas ni kalau nak join ;)


Lepas tu kena mention apa hadiah untuk buat kau orang lebih bersemangat nak join GA ni.



Hadiah Giveaway:
  • 5
  •  hadiah utama dari Bandung dan Korea.
  • 10
  •  hadiah saguhati dari Bandung.
  • 1
  •  hadiah istimewa untuk peserta yang tag paling ramai. ( Fridge Magnet dari Korea)

Menarik kan menarik bukan? And jangan lupa semak syarat-syarat kelayakan untuk join GA ni and terus join kalau yakin dah tepati semua syarat tu dekat SINI!

Nak buat percubaan tag paling ramai blogger, mana tahu nasib baik boleh menang kan ngehngehngeh.

Jadi mangsa-mangsanya adalah blogger dari SAHABAT BLOGGER lah! Muehehe ;D

Tak larat nak tag dah sobsobsobs. Siapa-siapa nak merelakan diri sendiri di-tag buat je lah satu entry macam ni ye. Hehe. Okbai!

STATUS HARI INI: Dah dekat rumah yawwwww ;)



Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

7 taiko kawasan bagi amaran:

ZWAN SABRI said... BALAS

ek eh, saya pown dari Sahabat Blogger jugakk.. :(

MySuaraBlog: Lelaki Gemuk Sperma Sikit

nuurellajamuri said... BALAS

wahh.mcm menarik..

Mrs. Farhan said... BALAS

Tenkiu join dear. Good luck. =D

kunci locker said... BALAS

alamak...di tag...hahahaha....insyaAllah akn wt...heheh

Budak Chomot said... BALAS

@ZWAN SABRI
Ohh ye ke? Alolo tamo touching touching, nanti lain kali I tag you okeh :)

Budak Chomot said... BALAS

@nuurellajamuri
Ehh memang sangat menarik pun actually :D

Mrs. Farhan said... BALAS

Hadiah GA boleh tgk kat sini.


http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/hadiah-untuk-giveaway-dari-korea-dan.html