Monday, July 25, 2011

WORDLESS MONDAY | Hanya di The Belog Chomot Sahaja Yang Ada | Edisi Gila Kuasa


Entry ini berlangsung di atas katil Kolej Kediaman UiTM Cawangan Negeri Sembilan (Beting) SM5. Ditaip oleh budak rebellious yang masih tidak berpuas hati dengan cuti yang telah habis dan terpaksa meneruskan sesi assignment bertimbun-timbun sampaikan jari kaki pun buat graph Physics. Sendiri punya hak nak percaya ke tak. I ni orang yang tak memandang enteng pendapat orang lain uweksss muntah berbaldi.

Gambar-gambar di bawah ini berlangsung semalam yang membengangkan hati, memenatkan badan, menyakitkan bahu, melenguhkan kaki, kalau boleh semua anggota badan serta organ-organ dalaman pun nak bekerjasama.


Abaikan 'muka eksaited nak balik kampus kesayangan' itu.
Abaikan bahu aku yang bidang nanti you'alls jatuh chenta dengan kegagahan I.
Perhatikan inner syria biru yang mengada-ngada itu.


Kegedikan apakah ini? o.0


Okay masih gedik lagi. 
T__T Menangis sambil hentak-hentak kaki stok minta pelempang



Selepas itu MESTI KENA buat muka bengang 


Tapi nasib baik dapat makan Burger King yeayyy!
Konyang pun konyangg.
Sorry aku tak pergi kursus photography sebab tu angle gambar tak chantek.
Mintak ampun.

Itu sahaja ceritanya. TAK BERFAEDAH LANGSUNG KAN? BUANG MASA 3 MINIT JE BACA ENTRY NI SAMBIL TUNGGU BLOG LOADING ngehngeh padan muka.

Bye bye nak tidur. Itu je lah kerja aku pemalas sungguh.




Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

4 taiko kawasan bagi amaran:

yanAmran said... BALAS

haha ..geram2 ..sabo jelah loadingnya .entry pendek kuciwa sikit .

tapi dah happy balik sebab tengok colour blog yang meriah .hah.

♥ Cik Nur Elyana ♥ said... BALAS

cute laaa...

Budak Chomot said... BALAS

@yanAmran
Haha kesiannn. Ini memang blog kanak-kanak ribena heheh

Budak Chomot said... BALAS

@♥ Cik Nur Elyana ♥
Thanks :)