Saturday, July 09, 2011

Empat Angka

Assalamualaikum semua!

Mentang-mentanglah weekend happy bukan main. Berjimba-jimba sampai semalam tidur nak dekat pukul empat pagi dan hasilnya takkanlah bangun pukul lapan pagi kan. Sendiri buat senselah teka pukul berapa aku bangun. Tiba-tiba terasa macam anak dara yang tak berguna dan kalau kat rumah mesti dah kena bebel 40 guni. Tapi nak buat macam mana semua benda dah jadi kan muehehe.

Actually entry ni sepatutnya dah lama aku buat, tapi macam baru sekarang ada masa. Imma a busy blogger. Aku bukan fulltime-blogger yang boleh update entry 34567 kali sejam, aku hanyalah student universiti tempatan. 

Aku nak cerita pasal blogger ni:


NUR AMALINA AHMAD. Tengok nama pun dah sama muehehe. Klik untuk pergi ke blog beliau :)

Kenapa aku buat entry special untuk beliau ni?

Sebab...


Yeayyy tercapai juga hasrat nak ada follower empat angka. Alhamdulillah :)

Time awal-awal penglibatan diri dalam dunia blogging (ayat formal) aku kagum gila dengan blog yang ada follower ribu-ribu, rasa macam "wowwww! Ramainya followers diorang". Sekarang the belog chomot pun dah cecah seribu followers. Rasa tak layak pun ada sebab blog ni bukan best mana pun anyway thankssssssssss a lot to every single follower blog tak semenggah ini. Rasa nak kiss semua orang tapi tak mampulah I kan lagipun bukan muhrim pun ada teehee.

Jadi teruskan menyokong The Belog Chomot by Budak Chomot. Lebih afdhal kalau LIKE dekat fanpage sini hehe bab promote-promote memang kepakaran aku. Sue me (^,^) Setakat follow tapi tak ikut perkembangan semasa blog ni, sedihlah I macam tu. Drop your comments. I do loveeeeeeeeee comments. Nanti I terjahlah balik blog hebat-hebat you'alls tu, nampak tak mutualism dekat situ? Heheh oklah babai nak makan maggi. Meh meh sini ambik bau maggi kari :D



Till next update.

xoxo,
Melin Chomot



Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

12 taiko kawasan bagi amaran:

zuhaida said... BALAS

wahh . banyak follower tu . selamat berblog :))

Budak Chomot said... BALAS

@zuhaida
Thanks. And you too! :)

Rafidah Farhana said... BALAS

Tu lah retissss.. nanti i nak jadi pengurus u ea? kah kah kah :D

teruskan berblogging ea :)

apeXogamY said... BALAS

wah..tahniah2.. dah ade 1k tu..jgn jadi pemalas nak update ye.. engat tu..haha, tips dari konon nye senior blogger: Apexogamy.. :P

Budak Chomot said... BALAS

@Rafidah Farhana

Ehh actually I memang nak elect you jadi PA i tauu. Muahaha takde amknanye retis bagai ni.

Thanks, you tooo :)

Budak Chomot said... BALAS

@apeXogamY

HAHA ehh muka ni memang muka rajin update entry punnn

.::: Princess MOMOY :::. said... BALAS

Tahniah. sebab blog melin memang comel macam tuannya =)

EYFAalias said... BALAS

wahh. congrats. apa rahsianya? eheheee

cik hani said... BALAS

wahhhh..folower dah capai angka 1000

Cik Wani said... BALAS

btw jom komen link entry wani ni.

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)

cleverspider55 a.k.a alam1cinta said... BALAS

tahniah!tahniah!terus sukses k.

Entri aku hr ni;
Speechless Sunday|Bila Tudung Jadi Hiasan
Maksimakan Ghairah Seks Dengan Muzik

.::: Princess MOMOY :::. said... BALAS

bertambah maju la blog budak comel nnt

Cara dan Tips Elak Blog Dari di Godam | Bertindak Sekarang!"
Cara Test Kualiti Keyboard Komputer Korang"