Thursday, June 30, 2011

SEGMEN BUDAK CHOMOT | REVIEW JANGAN TAK REVIEW! : Review Blog #3: !!!okuyun!!! :)

Seperti yang dijanjikan. Nak review blog seterusnya yang join SEGMEN INI.
Maaf berjuta lemon sebab lambat sebab hidup gwa tak berapa nak menentu sekarang ni. Bini lari rumah, kereta kena tarik, anak kucing demam (semua ni auta belaka untuk menutup kesalahan)
Harap anda semua yang budiman maafkan saya blogger-baru-tak-berapa-baru-sangatlah ni.


Cut off the craps, mari ke agenda utama perbincangan kita ini.


Mempersembahkan BLOG BERTUAH KALI INI (buat sendiri sound effect kasi saspens :D)


Terasa chomel pula sebut nama blog ini dengan nada kuat dan berulang-ulang.
Sebut banyak-banyak kali 89 harakat sampai kena lempang dengan jiran sebelah rumah ye teehee. Kenapalah aku suka menyajikan cadangan-cadangan yang menjengkelkan? Sobsobsobs sedih dengan perangai sendiri (-.-)

Tuan punya blog sila tampil ke muka pengadilan di ruangan komen dan beritahu sekalian alam apakah maksud okuyun ini. Sekian terima kasih. Curious ni tau :)

Ehh kenapa aku tak tepek gambar blog ini? Makin teruk nampaknya penyakit nyanyuk aku ini T___T

Suka colour background blog ni. Sejuk je mata yang rabun ni pandang :D

Jadi marilah klik pada gambar di atas untuk terus berhubung dengan owner blog sedemikian. Jadi follower, klik juta-juta kali dekat advertisements yang ada, komen-komen jangan romen-romen dekat entry beliau dan segalanya yang berkaitan. Ini dia kakak kawasan dah bagi amaran. Lu goyang tak bai?

Masa untuk blog loading

Honestly macam agak lambatlah sayang. Sorry to say. Internet tak lembab pun tapi still ambil masa yang agak lama untuk fully loading. Ini tak best bro. Berdasarkan pemerhatian dan pengamatan yang mendalam (lihat ayat poyo sudah keluar) mungkin disebabkan widget daripada SCM Music Player dekat betul-betul atas blog ni. Namun demikian (ini ayat skema pula) nasib baik kata-kata berunsur kerohanian diiringi muzik slow yang keluar instead of bunyi-bunyian rock kapak heavy metal black metal segala metal yang ada. Terpulang kepada owner blog nak kekalkan atau tukar kepada MP3 music player yang lain yang lebih cepat loading :)


Content 

Overall okay. Tapi lagi super mantap kalau tak guna short form sangat dan banyakkan letak gambar untuk menarik perhatian readers.

Lagu dalam blog? 

Dah ulas :)

Design blog 

Nice. Colour cantik, lembut je. Comel omel sahaja rasa nak makan laptop sendiri. Muehehe psycho sungguh :D

Berapa lama dah berblogging?

April 2010 beliau start blogging. Macam mana I tahu? Adelahhhhhhhhhhhhh *sambil buat muka gedik

Blogger ini seorang yang...

-rajin update blog
-ceria plus happy-go-lucky kot. Sebab tengok semua gambar dia senyum bukan main lebar lagi. Muehehe. Bagus bagus :)
-memerlukan kunjungan anda di blog beliau! Heheh ada gaya iklan komersial tak?

Itu je kot rasanya. Tak banyak sangat nak komen. 
So hai awakkk! Kitew dah review blog awak ni! Agak-agak nak belanje kitew makan Kenny Roger's pun kitew terima je lepas ni. Hehe.

Jom terjah blog ini. Peace :) 




PS: Claim laptop free masing-masing dekat sini :)








Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

4 taiko kawasan bagi amaran:

nawal addina said... BALAS

oke , sy terjah ! ;)

Zackey @ Unic Skate said... BALAS

alah....comelnye...senyum sikit :D

Saya said... BALAS

terjahhh :)))

http://iamsaya.blogspot.com/

sayer said... BALAS

hyee....chomot y comeyh...
thx..a lot... hahha.. siyes cm terkejut..owh ea.. lmbt loading ea.. oke2..akn diatur untk melajukan nya.. thx 4 d advise...=)