Wednesday, March 30, 2011

BLOG AKU BUKAN BLOG LUCAH OKAY!!!



Apa kejadahnya belog chomot usang lagi bersawang ni dituduh sebagai belog lucah?
Jatuh reputasi aku sebagai budak chomot yang berwibawa tau tak.
Aku yang innocent terpinga-pinga akan hakikat ini.
Kau? Terpinga-pinga jugak tak? 
Dah cukup. Tak payah gelak. Cuba kesian sikit kat aku ni.


Kejadian #1


Kejadian #2

Like, mula-mula tengok macam OMG!
Mereka telah mencemarkan belog chomot yang sebenarnya untuk tatapan umum ye
Diklasifikasikan sebagai U
U 
Besar macam ni ye kawan-kawan

Ingat belog aku ni belog lucah ke weh?
Sorry you entered the wrong place.
Aku waras lagi dengan menamakan blog kesayangan aku ni the belog chomot
Bukan the belog lucah ye. No no no.
Sila emphasize di situ.

Dan lagi satu sebenarnya ada lagi keywords pelik-pelik yang membawa ke blog aku ni.
Macam "diari lelaki gay" dan "perempuan paling kerek di Malaysia"
What the ____ ?!
Memanglah aku pernah mention pasal lelaki gay, tapi perlu ke kau search kat Google 
"diari lelaki gay" ?
Kau dah memang takde kerja lain kot I guess.
Dan kenapa perlu muncul dekat blog aku? Hmphhh. *sigh
And what you expect? Diari lelaki gay?
Adakah seperti ini:

9.00 a.m - Aku terjaga dari tidur. Namun bantal yang empuk serta gebar yang selesa memaksa aku untuk terus tidur semula.
2.00 p.m - Tersedar. Kali ni betul-betul sedar. Aku di alam nyata. Terus pergi mandi dalam bilik air. Yelah, takkan dalam microwave pulak kan. Ok tak lawak. Jangan gelak. Aku pakai baju T hitam dan lepas tu aku tengok ikan emas aku berenang dalam akuarium. terlalu asyik sampai aku pun tertidur balik.

Like this ke? Or someone can come up and explain to me?
Anyone?

"Perempuan paling kerek di Malaysia"
Err. Terpegun seketika.
Adakah ini bermakna akulah perempuan itu?
Perghh. Cool. Ada award tak, masuk TV tak, siaran langsung seluruh planet Bumi ke?
Ok fine. Tak ada. Terima kasih.

PS: Sesiapa yang taip keywords demikian dekat Google dan "ter"singgah dekat blog aku, mengaku sekarang. Aku nak tau je. 
PPS: Entry ini hanya entry merepek di pagi buta sebab yang menaip tak boleh tidur dan malas untuk study namun rajin menaip. Inilah hasilnya. Benda ni pun kecoh satu Antartika.

Bye bye. Tidur la wehh. Esok kena bangun awal. -___-






Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

8 taiko kawasan bagi amaran:

NuR said... BALAS

macammane lak leh jadi camtu neh? haha.

faralovexx said... BALAS

hahhaa..melin hot sgt kot..

Marya Hana . said... BALAS

hihi. macam2 org search sekarang ni, TEBIAT ke apa :p

Ninii Nanaa said... BALAS

pergh, ade jugak org search prmpuan pling kerek di malaysia . takdok keje ape .. =_=

cik ubi said... BALAS

kerek?..kerek telaga ke?..

mcm blog lucah je..haha

sarah mohamad said... BALAS

hihi. keywords ntah hape2 jek.

nik lan nik mat said... BALAS

hahaha

----- ----- said... BALAS

Ermnn..hairan...