Wednesday, May 18, 2011

Tak Boleh Cool Lagi Ke?

Hai semua orang. Ada benda nak share dengan korang ni haa.


Jeng jeng jeng!


Presenting 12 COOLEST FACEBOOK PROFILE!!!


#1






Claudio Nader

-seorang perancang media
- menentang krisis dengan membuat satu transformasi kepada Facebook beliau kepada satu resume yang gempak seperti di atas! Teruja sekejap. Teehee (^,^)


#2







Alexandre Oudin

- pelukis dari Perancis
- dilaporkan sebagai pengguna Facebook pertama menggunakan profile Facebook baru ini dengan trend sebegini. Cool bukan? :)

#3







Jon Yang

-walaupun nama beliau agak kelakar tapi profile FB dia gila cool wa cakap lu!


#4




Adrian Buendia


#5






Tim G

- punyalah semangat mamat ni sampai buat video sendiri nak padankan dengan FB dia


#6

 


Ouri Stopek

- walaupun mamat ni macam tak berapa senonoh dan childish, kreatif apa bai!


#7




Max hape entah nama dia -.-

- mamat ni gabungkan profile lama dengan baru.
Perasan tak status dia dekat atas macam profile lama tu?
Rinduuu. Macam mana dia buat eh? *wondering

#8



Niki Anatasov

- agak-agak kalau nak berkenalan searchlah nama dia lepas tu add.
Single lagi dia ni. *suka hati aku je :D


#9

Massimo Burgio

#10




Katie Sokoler

- satu-satunya PEREMPUAN dalam carta ni. Bukan aku bias ke apa -.-
- photographer minah ni. Patutlah gambar smart-smart.

#11



Ross *****
(misterius benar kamu dong!)

- seram pulak tiba-tiba tengok profile dia ni

#12




Antonio Riqueno Azzolini
(tergeliat lidah aku menaip ni. Err, ada kena mengena ke?)


Okay, itulah diaaaa!
Nampak sangat aku ni takde kerja kan? Huahuahua.
By the way, mana favourite korang? Share sharelah. Penat aku copy paste ni tau.
Huhu. By the way, credits to: SINI

Kalau rasa profile FB korang cool dan creative jugak, and patut ditempek dekat belog chomot ni, tinggal link dekat komen bawah.
Haha. Kalau nak jugaklah kan :D
Bye bye! 

Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

11 taiko kawasan bagi amaran:

www.keryoki.tk said... BALAS

saye orng ke sejuta nak beri komen...lawa la profile facebook kat ats tuh !

Rafidah Farhana said... BALAS

Wooih!! Ajar saya nak buat macam ni laa..

Syuxer said... BALAS

memang cool lah profile2 kat atas heheh..cam gambar2 bersambung..heh

Insyirah Fauzi said... BALAS

Kawan aku pun ada buat weh . Search ah Izzat Najjib .

terBeLOg said... BALAS

best2 .

Scya Lollita said... BALAS

perghh . mmg best lah ;D

Budak Chomot said... BALAS

@www.keryoki.tk
Haha. Sejuta sangatlah kan. :D
*tangan di dada mata ke atas*

Memang lawa! Cool right? :)

Budak Chomot said... BALAS

@Rafidah Farhana
Tak payah ajar cik RF ni. Biar dia figure out sendiri! Muahaha kejam gilaa

Budak Chomot said... BALAS

@Syuxer
Tulah, kreatif bebeno kalian di atas ni. Jealous teman -.-

Budak Chomot said... BALAS

@Insyirah Fauzi
Malas ah. Handsome tak beliau? Huahua

Miraluna Zaini said... BALAS
This comment has been removed by the author.