Friday, May 06, 2011

Inilah Aku Apabila Sedang Bosan



Aku bosan. Itu satu fakta. Maka terhasillah post tak semenggah ini.
Aku jumpa dari blog mana entah.
Layankan jelah... 



Ini bukan muka bosan. Ini muka kekenyangan.
Muka mintak penumbuk 8 das pun bolehh.


Rules:
1. Put your iTunes, Windows Media Player, etc. on shuffle.
2. For each question, press next for your answer
3. YOU MUST WRITE THAT SONG'S NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS.
4. tag 5 friends.
5. everyone tagged must do the same thing.
6. have fun!

IF SOMEONE SAYS 'ARE YOU OKAY' YOU SAY?
Lucky - Britney Spears



Kan aku dah kata LUCKY memang nama tengah aku -___-




Apa tak cukup jelas? Klik dekat gambar untuk membantu penglihatan



HOW WOULD YOU DESCRIBE YOURSELF?
Cun Saja - Sleeq



Tengok, playlist pun cakap aku CUN. Muahahaha jom muntah ramai-ramai

WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
Melepasmu - Drive



Aik, bila pulak lagu ni ada dalam playlist gwa? Kantoi aku suka layan lagu indon jiwang.

HOW DO YOU FEEL TODAY?
Like A G6 - Far East Movement (FM) feat. The Cataracs & Dev



Seriously, jangan dengar lagu ini. "Like A G6" actually merujuk kepada "Like A Jesus".
Sila Google sebab aku dah hilang link blog yang aku baca haritu mengenai ini.
OK, aku delete lagu ni sekarang.


Deleted.

WHAT IS YOUR LIFE'S PURPOSE?
Jangan Kau Ucap Selamat Tinggal - Fotograf



Tengok. Lagu jiwang keluar lagi.
Memang aku hidup tak nak ucap selamat tinggallah kan -___-

WHAT'S YOUR MOTTO?
Kau Ilhamku - Man Bai



Ehem ehem. Teehee :D

WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
Mahligaimu Dari Air Mataku - Lestari



Heh, pathetic sungguh

WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
My Boo - Usher



Muahahaha :D

WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
1,2,3,4 - Plain White T's



Memang macam kanak-kanak chomot setiap masa kira one two three four

WHAT DO YOU THINK OF YOUR PARENTS?
Waka waka - Shakira



Hampeh betul. Sorry Mak Abah. Semua ini adalah random.
SIla salahkan playlist. Kita bakor je!

WHAT IS 2 + 2?
We'll Be Alright - Travie Mccoy



Maksud tersirat: Kalau tak tahu 2+2 berapa pun takde hal derrr :D

WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?
Dia Milliku - Yovie & Nuno



Memanglah best friend aku milik aku kan?
Eh, bukan eh? -___-


WHAT IS YOUR LIFE STORY?
Already Gone - Kelly Clarkson



Yeah, suka. Lirik dia sweet (^,^)

I want you to know that it doesn't matter
Where we take this road someone's gotta go
And I want you to know you couldn't have loved me better
But I want you to move on so I'm already gone

WHAT DO YOU THINK OF THE PERSON YOU LIKE?
Bad Romance - Lady Gaga



Err? -___-"""


WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
Billionaire - Travie McCoy feat. Bruno Mars



Travie McCoy lagi.


SIAPA TAK NAK JADI BILLIONAIRE WEHHH?!!! Or aku dorang je mata duitan dekat sini -___-

WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
Silly Lilly - Bunkface

Hah, ambik kau!

WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
Cukup Indah - Aziz Satar, ehh Alif Satar

Tenkiu tenkiu. Mak memang indah pun. Hahaktuihh!

WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?
We No Speak Americano - Yolanda Be Cool

What the hey?

WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST?
Fifteen - Taylor Swift

Apa kena mengena? Jangan pertikaikan aku dah 19 nak dengar lagu untuk budak 15 tahun.

WHAT IS YOUR BIGGEST FEAR?
Haven't Met You Yet - Michael Buble

Aku memang takut strangers. Hee

WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET?
Hold My Hand - Maher Zain

Itulah BIGGESY SECRET aku. Terima kasih.

WHAT DO YOU WANT RIGHT NOW?
I Got Over You - Daughtry

Nak bagitahu aku dengan Chris Daughtry satu tarikh lahir. Huahuahua.

WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?
It's Alright, It's Ok - Ashley Tisdale

Kawan aku mestilah OK!

HOW WILL YOU DIE?
Jodi (Jomblo Ditinggal Mati) - Wali Band

Aku tiap kali dengar lagu ni pasti tergelak. Macam Indon sangat weh. Hahah.

WHAT MAKES YOU LAUGH?
Key To My Heart - Jessica Jarrell

Apa haln ya nak gelak kan?

WHAT MAKES YOU CRY?
Love Like This - SS501

Eh ehh, tiba-tiba tersesat lagu Korealah pulak kan

DOES ANYONE LIKE YOU?
Menyesal - 6ixth sense

Adakah sesiapa yang menyukai aku sekarang akan menyesal di kemudian hari?
Cis -___-

WHAT HURTS RIGHT NOW?
Lucky - Jason Mraz feat. Colbie Cailat

Dah dua lagu LUCKY dah ni wey. Lepas ni kena ada orang composekan lagu LUCKY baru pulak.
Melin Chomot nak nyanyi.

WHAT SCARES YOU THE MOST?
Never Again - Kelly Clarkson (dah dua kali jugak Kelly Clarkson ni, haihh)

WHAT WILL YOU POST THIS AS?
Nobody - Wonder Girls

Tak nak tak nak. Aku still berdegil guna tajuk entry aku di atas ni jugak.

Habis pun kau. Takde kerja betul minah sorang ni.
Aku nak cancel rules yang kena tag 5 orang tu.
Suka hatilah, blog aku. 
Dengan ini sesiapa yang rasa diri dia bosan tahap gaban macam aku jugak dan sedang bercuti semester sekarang ini, janganlah nak membongak banyak assignmentlah apelah. 
Sahut cabaran dengan buat post sebegini. Ayuh bloggers!

Chiao. Assalamualaikum. Lu fikirlah sendiri.

PS: Aku sokong Nabil jadi Maharaja Lawak



Inilah Nabil. Kalau tak kenal tak tahulah nak cakap apa.

Bye bye lagi sekali.


Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

6 taiko kawasan bagi amaran:

Rafidah Farhana said... BALAS

KAH.KAH.KAH!
Weyh,nak copy jugak!!

Budak Chomot said... BALAS

@Rafidah Farhana
HAHAH. Sila sila buat jugak :D

Nana said... BALAS

haha niceee ;D

Budak Chomot said... BALAS

@Nana
Heheh, buatlah jugak :)

cik azeya said... BALAS

beribu bintang di langit kini menghilang. man bai tu, best best. (:

untuk p/s: jozan lg kool. hehe.

Budak Chomot said... BALAS

@cik azeya
yeahh, hidup man bai! Hee
Jozan pun best jugak actually :)