Monday, May 23, 2011

Keysha Contest (Aku & Tudung)

Yo what's up bebehh!


Eh ehh, silap! 


Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh!


Sopan-santun tak kiteww? Boleh jadi calon menantu pilihan makcik-makcik yang memiliki anak teruna yang hot lagi gagah perkasa tak? Agagaga.


JK= Just Kidding yaww!


Kali ni kite nak kecoh-kecoh kat awak semua yang kite nak join contest!


Contest ni nama die:


Keysha Contest (Aku & Tudung)

Baca nama Keysha ni, terus nak nyanyi lagu "Your Love Is My Drug"

Your love your love your love is my drug <sambil headbanging>


Tick tock on the clock!

Err. Bukan eh? Sorry sorry. Ingatkan Ke$ha artis Hollywood tu.

Tapi Keysha nilah! Muehehe ;D

Taraaaa!



Cute kan cute kan? ;) (ini bukan bodek)

Kalai sibuk mahu join jugak, boleh click dekat gambar and taraa!

Dah ada dekat blog dia dah.

Boleh baca syarat-syarat nak join jugak :)

Dan dengan rendah dirinya macam takkan menang je aku ni kan, pertaruhkanlah gambar ni: 


Gambar basi. Tolong hadiahkan aku 45 ketul pashmina lagi -.-

Dan mahulah juga tag beberapa orang! 3 orang je boleh sebenarnya -.-


[ secara random sahaja okeh ;D ]

Yang lain-lain tu, takkan tengok je kot. Mehlah support contest ni.
Keysha ni blogger baru lagi. Chehh, macamlah aku blogger otai sangat -.-

Till then bye bye. Doakan aku menang. Muahaha.





Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

9 taiko kawasan bagi amaran:

peep said... BALAS

kak melin menang kak melin menang! haha thanks sudi follow blog lol saya.. :)

keysha said... BALAS

thanks join :)

Azmira Yusoff said... BALAS

Thnks sygg .sy nk join ney .

Budak Chomot said... BALAS

@peep
Kak Melin menang Kak Melin menang. Puh puh puhh. Sembur sembur jampi jampi. Hehe thanks :)

No biggie :)

Budak Chomot said... BALAS

@keysha
Okay. Thanks jugak sebab buat contest ni. Hehe :)

dak eina said... BALAS

gud luck! =)

Mrs. Farhan said... BALAS

Gudluck. Cantek la gmbr tu. Hhehehe. Jom join contest ni pulak. Saya tag kamu.

sunshine smile contest

Aida Omar said... BALAS

cumey hope terpilih nnt ^_^

Budak Chomot said... BALAS

Thanks semua orang. Muahxxx ;D