Sunday, May 08, 2011

GIVEAWAY HAJAR AZMAN


Nampak tak nampak tak?
Banner merah menyala trang tang tang gitu.
Menarik bukan? Lebih menarik jika anda semua click pada banner dan *poof!*
siap ada sound effect oh, terus boleh pergi baca entry dekat blog Cik Hajar Azman  ni. Wee.

Dan dengan ini haruslah aku join GiveAway ini tanpa perlu dipaksa oleh sesiapa, memandangkan aku memang suka barang free.

Yang bestnya, jeng jeng jeng! Unsur saspens mesti ada!


Hadiah :

  • Satu beg yang ditaja oleh Misslily Shop untuk seorang 
  • Barangan yang ditaja oleh ShawlForYou untuk beberapa orang. 
  • Topup Rm5 untuk dua orang
  • Hadiah hadiah lain akan diberitahu kemudian, kot kot ada lagi orang nak taja. Hehe.



Di copy paste (salin tampal) daripada blog cik adik tadi tu. Takde tapis-tapis langsung sampai font pun tak tukar. Hehe.

Jadi dengan ini nak jugak try luck dengan join GA ni. Best kot hadiah-hadiah yang ditawarkan. Marilah join sekali!

GA takkan sempurna kalau tak tag dekat blogger lain.

Jadi mestilah dengan muka tak malunya nak tag 2 orang blogger bertuah. 

Taraaaaaa!

Rafidah Farhana yang rajin bebenau komen dekat belog tak semenggah ini
Syafiqah Hashim yang juga budak UiTM Negeri Sembilan

Oklah tata. Babai. <lambai-lambai tangan>



Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

6 taiko kawasan bagi amaran:

Rafidah Farhana said... BALAS

Dey!
Kalau I tak dapat hadiah tu, siaplah!
Hahaha~ *muka gangster

Budak Chomot said... BALAS

@Rafidah Farhana
Haha. Lu ada untung, lu menanglah derr. Hee :D

si para para said... BALAS

cayok2
:)

POSH76 said... BALAS

jalan2

Budak Chomot said... BALAS

@si para para
Thanks :)

Budak Chomot said... BALAS

@POSH76
Okay. Nanti I terjah blog you balik :)