Sunday, May 29, 2011

SEGMEN BUDAK CHOMOT | REVIEW JANGAN TAK REVIEW! Moh Ler Join! ;D

Assalamualaikum!


Kali ni Budak Chomot nak buat satu SEGMEN boleh tak?


Korang cakap tak boleh pun, still nak buat jugak! Muehehe ;D


Segmen ni namanya:


SEGMEN BUDAK CHOMOT | REVIEW JANGAN TAK REVIEW!


Syarat-syarat nak join:



1. Nampak banner kat atas tu? Banner ke? Wuwuwu. 
Sorry, buruk. Eden ni tak reti pakai photoshop. T__T
Click dekat banner nak bagi besar lepas tu save, upload balik dalam entry nanti.

2. Chopp. Entry? Entry apa pulak ni?
Nak join kena buat satu entry khas.
Kandungan entry? Review the belog chomot ini. Hehe.
Komen pasal design blog, content, apa-apa improvement yang patut dibuat, apa-apa jelah yang anda nak review. Hehe. Nak kutuk pun takpe. Serious ni. ;D

3. Sebagai balasan. Budak Chomot akan review blog anda semula. Kira macam mutualism lah. Sama-sama untung, boleh share traffic ;)

4. Terbuka kepada follower the belog chomot & terhad kepada 10 orang sahaja.
Jadi bertindak cepat!

Hehe. Itu saja. Bye bye ;)







Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

14 taiko kawasan bagi amaran:

Rafidah Farhana said... BALAS

Ngade2 betul Si Chomot ni. Bak mai saya yang review kan. Siapla dia! Hahaha!

Rafidah Farhana said... BALAS

Chomoott!
Nah hadiah :D
http://rafidah-fydana-farhana.blogspot.com/2011/05/saya-bukan-kaki-join-contest-atau.html

Muhammad Ferdaus Zulkifli said... BALAS

nak nak join:))

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/05/segmen-budak-chomot-review-jangan-tak.html

jellybeans said... BALAS

http://jellybeanslicious.blogspot.com/2011/05/segmen-budak-chomot-review-jangan-tak.html

Meen dah join :3

sayer said... BALAS

da join...
tapi tapi ..
agak2 termasuk o terkeluar 10 person niyh..haha

http://kataweup.blogspot.com....

-wahh! 1st time niyh-

Khuzrin Kamarudin said... BALAS

Nak join.. tapi tak berani.. huhuhu.. sebab tak pernah join mana2 contest pn...

myamyza said... BALAS

salam kenal dan follow kamu.. harap sudi follow kite balik..tq

bonaFIDE said... BALAS

hai, melin.

i've done reviewing ur blog, dear !

http://onlythreesec.blogspot.com/2011/05/review-belog-chomot.html

ty ! :)

chaa ;) said... BALAS

HEADER yg comel banget !

::Mastura Zakaria:: said... BALAS

http://masturazakaria.blogspot.com/2011/05/segmen-budak-comot-review-jangan-tak.html

join jugak..thanks invite..

Qaseh Wardah said... BALAS

ahahaxx....x berani mashook...apapun..sure out punyer..kiter slalu lambett....

hafrizzul hafiz said... BALAS

assalam... kalau dah terlebih 10 org pun tetap nak sertai jugak.. sebab melin dah jemput.. rugi kot tak join...



http://hafrizzulhafiz.blogspot.com/2011/06/segmen-budak-chomot-review-jangan-tak.html

meLLy! said... BALAS

comot momot melin syg, nah akak dah review dah :D

http://thetrulyamalina.blogspot.com/2011/06/segmen-budak-chomot-review-jangan-tak.html

Sab said... BALAS

sempat lagi nak join kan ? REVIEW BLOG SY PLEASE ! :D

http://blogsab97.blogspot.com/2011/06/segmen-budak-chomot.html