Thursday, May 19, 2011

Siapa Tergigit Cili, Dialah Rasa Pedas!

Assalamualaikum ^^,


FYI, yang tergigit cili tu aku sendiri! Sadis tak sadis? 


Ini bukan kelas peribahasa ye anak-anak, tapi ini kenyataan!
Betul-betul bukan cobaan!




Tak beradab betul sandwich ni, sardin, sardin jelah.
Yang tersesat cili sebesar alam tu kenapa oh? *padahal aku yang buat sandwich tu -.-"
Yang aku gigit kenapa? Waaaaaaaaaaaaaaa. Pedas makkkkkkk!


Lebih-lebih lagi aku yang memang dilahirkan tak tahan pedas yakni tak boleh kahwin dengan orang nogori (ada kena-mengena ke?). Konon-konon lidah western letewww. Haihhh.


Kalau nak tau apa aku rasa, ce try korang gigit cili sorang satu.
Gigit begitu saja dengan muka innocent okeh?
Nak lagi thrill gigit cili padi.


Tapi apa-apa pun kita mesti cool bebeh!




Senyum, tak perlu kata apa-apa! :) :) :)


Nak lagi cool, LIKE page blog ini. Tak guna baca tiap-tiap entry kalau tak like kan? *ayat provoke


Klik dekat SINI or like je dekat sidebar sebelah tu.
<--------Nampak tak? Hehe, tak nampak tak tahulah nak cakap apa :D


Thanks to Nuffnang yang dengan baik hati serta budinya memberikan dua ketul BE kepada tuan hamba. Terharu bai. Hukhuk.






Pergi SINI dan SINI JUGA. Paksa ni!


Sebenarnya aku tak tahu tujuan sebenar entry ini ditaip. Kebosanan mungkin?
Korang yang baca ni pun mesti takde kerja jugak kan? Muahaha.


Ok dah, sebelum merepek lebih lanjut, bye bye!


Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

8 taiko kawasan bagi amaran:

nur afiqah hani said... BALAS

iqa gstric, xley mkn cili. tp mkn jgk :P

Reen Rostarizam said... BALAS

huuu..pedas pedas
:D

aLya maNip said... BALAS

alya tak penah dapat BE..sob..sob :(

jeely jelly said... BALAS

sendiri yang wat, sendiri tak tau.. haha..macam mane nie.. haha

Scya Lollita said... BALAS

huuuuuu cik scya pena makan pdas smpai smnggu sakit perut T_T

アヌム ちゃん said... BALAS

Salam. singgah sini ye~ Nice blog :)
Sudi2 la visit me @ frommetoyou eh..arigatou..(^____^)

NARDtheNERD said... BALAS

cili merah okay lagi...
cili padi...
pehhh..

:)

lost kitty said... BALAS

mintak sikit duit BE boleh? sambil tayang muka comel dengan mata terkelip-kelip