Friday, May 27, 2011

SEPAH Maharaja Lawak Kata Barang Yang Lepas Jangan Dikenang!

Hah kalau kau pembaca setia the belog chomot mesti kau perasan ada yang berubah kan?


Ok tak ok tak? Teehee ;D


Tukar background image colour purple ni barulah rasa macam kena dengan jiwa aku.
Purple is sooooooooooooooo me yaw!
Haha. Kalau boleh semua nak colour purple. Tapi blog je tak purple lagi.
Agak pelik di situ dulu namun kini aku dah rasa lengkap dah.


Penukaran serba sedikit blog ini adalah berpunca juga oleh blogger-blogger yang dah review blog aku melalui segmen ini.
Kalau nak join pun boleh juga, masih ada tempat kosong :)


Eh ehh header tu header tuuuuu.
Kejap nak jugak tempek walaupun korang dah boleh tengok header ni dekat atas kan.
HAHA peduli apa aku.




Nice kan?


Actually tak berniat pun nak tukar header. Header dulu yang ditempah dari Gajah Comel Tutorial pun okay je. Ramai cakap comel!
Teehee.


Tiba-tiba dekat FB ada seorang blogger merangkap kawan kepada kawan kite yang post gambar header ni dekat wall.
I'm like, wahhhhhh. Terharunyaaaaaa.
Dahlah cantik gituu. Susah-susah je awak ni Rafidah Farhana. :')
Tapi takpe, kite suke. Hehe.
Lepas tu mengada-ngada pulak budak chomot ni nak yang transparent header pulak. 
Cik RF ni pun edit pulak jadi transparent and upload dekat photobucket.
Awhhh, double terharuuuuuuuu :''))


Jadi marilah ramai-ramai singgah dekat blog INI!!!
Pergi mintak header free dekat beliau.
Eheh. Takdelah, gurau je ;D
Cepat follow blog itu! Paksa ni paksa ni.
Cakap Budak Chomot suruh. Teehee.


Okaylah babai. Kite sebenarnya dalam mood agak berduka lara sebab...






Adalah. Nanti kite bagitahu. Huhu.




Btw, Ahad ni dah kena balik kampus. Tak sukalah. Tak puas cuti lagi.


Tajuk entry memang tak ada kena mengena. Peace yaww! :DD


Bye bye ;)


Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

6 taiko kawasan bagi amaran:

nanad said... BALAS

header comel la ^^

tomatokering :) said... BALAS

siyes comel lah ! ^^

Rafidah Farhana said... BALAS

Eceh! Letak kita pulak..
Takde hal laaa :)

Budak Chomot said... BALAS

@nanad
Hehe thanks. Orang buatkan je tu :)

Budak Chomot said... BALAS

@tomatokering :)
Tak chomot? Hehe

Budak Chomot said... BALAS

@Rafidah Farhana
Sayang awakkkkkkkkkkk! Hehe