Sunday, May 08, 2011

Patut Ke Tak Patut? | Entry Meminta Pendapat Orang Ramai :D



Assalamualaikum.
Tak jawab DOSA, kalau jawab SAYANG! Hee.
Selamat sejahtera semua orang.

[ tukar mood dan gaya penulisan jadi sopan-santun ala-ala Perempuan Melayu Terakhir]

Menari-narinya jari-jari chomot Budak Chomot di entry the belog chomot ini (berapa banyak CHOMOT daa) adalah untuk meminta pendapat, pandangan anda semua.

[sopan tak sopan tak? Teehee]

PATUT KE TAK PATUT

kalau...












BUDAK CHOMOT NAK BUAT FANPAGE the belog chomot DEKAT FB?







Heheh. Itu je sebenarnya.



Persoalan-persoalan yang muncul di benak fikiran:


@ ada ke orang nak LIKE belog chomot tak semenggah ni?
@ belog ni ada fan (bukan kipas, tapi peminat) ke sampai nak buat Fanpage ni?
@ macam mana nak buat Fanpage? 

Hahah.
Jadi, sebagai respons kepada entry entah apa-apa plus tak berilmiah langsung ni,
angkat tangan macam saya!

Eh, silap.

Hilangkan kechomotan dari jari-jari anda dan komen di ruangan komen di bawah.

PATUT

ataupun

TAK PATUT

beserta alasan kepada pendapat anda [tidak melebihi 250 patah perkataan]


Gurau je. Berapa patah perkataan anda nak taip pun taiplah. 
Tak salah di sisi undang-undang pun.


Selamat berhujung minggu. Peace no war.



nota kaki: Dah genap seminggu cuti semester, tapi tak keluar  berjimba-jimba lagi. Baik kan baik kan? 

nota kaki nombor dua: SELAMAT HARI IBU kepada semua ibu-ibu di dunia, especially for PUAN MARHAINI RIDUAN. Love you a lot, everyday. Bukan sebab Mother's Day semata-mata. <3



Eternal bond. Mother and daughter <3


Babai.

Pecah kaca pecah gelas,
Sudah baca harap komen.

Ok fine. Pantun tak kena langsung. Teehee :D



Signing off,



Peace! 
Alaa, dah tak sopan-santun pulak. Hee.






 







Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

14 taiko kawasan bagi amaran:

Rafidah Farhana said... BALAS

Boleh je la...pastu kena aktif la.mesti ramai sukaaa :)
*cukup tak 250 patah?

bdx memekak said... BALAS

bole.. sys bole klu nk bwat fanpage... azreen un da bwat, tp ssh nk cri pengLIKE nyer... blog azreen blom maju lg.. hehe.. tp, sys try la dlu wat page kt fb...

Budak Chomot said... BALAS

@Rafidah Farhana
Oh okay. Thanks for your opinion.

Terlebih 250 dah weh, hee.

Budak Chomot said... BALAS

@bdx memekak
Hehe. Okay :)

Muhd Lokman said... BALAS

buat jelahh fan page...pasti ada org like,..saya pun akan like.. :D

Ain Zulaikha said... BALAS

if nak ada fan page kena aktif, :)

nak buat boleh.. ape salahnya di samping boleh promote blog awak..

Budak Chomot said... BALAS

@Muhd Lokman
Hee dah buat dah pun. Like ye :)

Budak Chomot said... BALAS

@Ain Zulaikha
Thanks. I accept your advice, senior blogger. Hehe :D

BLADE EDGE said... BALAS

Assalamualaikum...


kalo nk buat entri mintak pendapat, blh sgt..sure ramai yg akan dtg ke blog. kalo fanpage ni, kene tgk slalu..

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

si para para said... BALAS

buat je..
sekarang tak kesah..
kalau tak buat hari ni, bila lagi..
jangan simpan keinginan tu..
tak rugi pun kalau buat..
betul tak?

tulus sweet said... BALAS

taddy bear kita samalah.hehe

Budak Chomot said... BALAS

@BLADE EDGE
Waalaikumsalam :)
Thanks for your opinion :)

Budak Chomot said... BALAS

@si para para
dah buat dah pun. hehe :)

Budak Chomot said... BALAS

@tulus sweet
Sama eh? Haha