Tuesday, March 08, 2011

BACA JE LAH KALAU NAK TAHU ! HEE :D

Assalamualaikum .
Good day everyone . :D

Aku berkobar-kobar nak update the belog chomot tersayang ni .
Tapi tak tahu nak cerita pasal apa .
Boleh tak ? Haha .
Oleh itu , anak-anak sekalian , aku akan menceritakan tentang kisah hidup aku ye .
Kalau rasa akan termuntah-muntah sebab bosan nak mati ,
sila tekan butang pangkah di tab anda ye .
Tapi sebelum tu , klik lah Mr . Nuffnang Budak Chomot dulu ye . Heheh :D

Minggu ni macam agak cool lah .
Sebab banyak class cancel . Hikhik .
Suka aku do .
Dasar pemalas nak pergi class , tapi berangan nak dapat Dean List .
What the heyy !
Tiap-tiap hari sebenarnya class start pukul 8.00 a.m .
Di mana aku menghadapi kesulitan untuk bangun di pagi buta yang hening
serta mandi kesejukan dan menggigil-gigilan . Brrr .
Nak cecite cecite ni . Esok class CTU cancel .
Menjadikan esok hari dalam sejarah di mana class hanya bermula pada pukul 11.00 a.m .
Weehoo !
Tapi tak boleh nak happy sangat lah kan .
Esok ada quiz chemistry .
And minggu depan penuhhhhhhhhhhhhhh dengan test .
Ya Rabbi .
Pecah kepala derr !

Tadi aku dengan member-member aku pergi order masakan panas kat kafe tau .
Chehh , ayat tak menahan je "masakan panas" Hee :D

Berikut adalah order kami :



Gila kentang kau . Tak pasal-pasal nama aku mendapat tempias buruk .
Nak sangat pedas GILA kan !
* memang bukan aku lah yang order tu kan . muka aku nak makan pedas ? =,= *
Sekali ...




Ambik kau ! Empat empat tak pedas !
Langsung oke ? Dalam bracket tawar and rasa macam makan nasi putih je . Hmpph .

And lagi satu nak story kat hampa ni hah !
Ada blogger famous comment entry-entry cekk !
Aku memang adore ah belog beliau .
Siap sumbat dalam bloglist BELOG DIORANG TAK CHOMOT ! kat sidebar aku ni .
Beliau comment kat entry aku yang ini dengan yang ini . :)
Bangga weh . Hihi :)

And aku nak share video yang aku tergelak-gelak tengok and ulang-ulang sampai dah hafal dah dialog beliau .
* maybe ada yang dah tengok . just nak share je :D *

Presenting :









He rocks yaww !
Teehee . Kelakar je . :D
Till then , bye bye .
Assalamualaikum . :)

Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

1 taiko kawasan bagi amaran:

apik pehe said... BALAS

hahaha..pedas sgt ke?isk3..sembelit la budak yg makan pedas2 tu