Monday, March 14, 2011

FACEBOOK BERAKHIR ESOK ?


Assalamualaikum .
How are you doin' dudes ?
Hehe . Ada style tak ? Kuikuikui . :D
Kau dah chomot tu chomot je lahh , nak style pulakk . -___-

OKlah . Kurangkan mengarut , tingkatkan prestasi .
Baik sarjan !
Err -____- lagi sekali 

Korang mesti dah dengar rumours yang Facebook a.k.a MukaBuku a.k.a FB
a.k.a apa-apa je lah yang korang panggil
akan ditutup perkhidmatannya
pada 15 Mac 2011
yakni 

ESOK !!!

terkujatnye , terkujatnye . please lah buat - buat saspens wahai yang sedang membaca !



source : GOOGLE

Namun , terbit persoalan di situ .
Adakah benar Facebook akan ditutup esok ?
Ye ke ?

Adakah perlu kita mengucapkan selamat tinggal kepada Facebook
lantas kalau rasa diri dah addicted sangat dengan social networking ni ,
beralih arah kepada Frendsetter , Tegged , Maisepes dan segala yang lain ?



source : GOOGLE jugak !

atau pun tersenyum lebar kerana FB tak tutup-tutup jugak
dan menyimpulkan bahawa semua ini adalah propaganda ?


Mamat Yahudi ni dah kaya gila-gila kot dengan Facebook dia ni
Takkan lah senang-senang je nak tutup kan ?
Tak gitu-gitu ?
Cecite cecite !
* ni apahal semua kata gandaan keluar ni ? isk -___- *

Apa ramalan korang korang sekalian ?
* nanges che'gu BM aku tengok penggunaan grammar aku yang lintang pukang *

Bagi aku , kita hanya perlu tunggu dan lihat
Atau bahasa omputih nye we'll just wait and see
Apa jadi kat Facebook ni ?
Sama-sama kita nantikan .
* mintak-mintaklah tak jadi tutup . hee . *

Aku nak out .
Nak buat calculus .
Esok test . 
Dari tadi konon-konon nak study , tapi mata dan jari melekat kat lappy je .
Aku campak lappy ni kang ! 
Distract pembelajaran aku je !
* err . tak sanggup lah pulak . *

Bye .
Chow cin cau !








Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

4 taiko kawasan bagi amaran:

★ aIsyaH ★ said... BALAS

0uh..yekew...
bwu tw...
thx 4 da inf0..~

[ apexogamy ] said... BALAS

mintak2 lah tutup, tak larat dah nak layan fb tu..huhu, alah, kalau fb tutup, blog kan ade...hehehehe :P

fasy shane said... BALAS

rumours amacam2 je... ak x kisah...

nitnot.abc said... BALAS

hahh.da tw pasal rumour nihh.hahha.bagoss wat lw close teruss,FB tuh da mcm hapee jea.MOISTT semacam.menaek kan darah aq jea.huh!!=='