Wednesday, March 16, 2011

10 CIRI-CIRI LELAKI DIBENCI WANITA . MESTI BACA !


Assalamualaikum .


PERHATIAN KEPADA PEMBACA the belog chomot INI YANG RASA DIRINYA LELAKI ,
ANDA DINASIHATKAN UNTUK MEMBACA ENTRY INI HINGGA KE PENGHUJUNGNYA .
KEPADA PEMBACA WANITA PULA , JANGAN BIMBANG , JANGAN RISAU , JANGAN RAGU .
ANDA JUGA DIBENARKAN MEMBACA .
NO OFFENSE . :D


10 CIRI-CIRI LELAKI DIBENCI WANITA

10 . Lelaki yang panas baran

Chill lah bro !

Adalah normal untuk kita sebagai manusia biasa berasa marah .
Tapi agak-agaklah , takkan lah benda-benda kecil pun nak naik angin kot .
Lagi parah bila baran sampai menggunakan kekerasan .
Pecahkan barang , menyakitkan orang yang dimarah mahupun orang yang takde kena-mengena dalam gambar pun .
Isk isk isk . Sadis tak sadis tu .
Tak salah kan control perasaan marah tu . 
Agama Islam sendiri pun suruh umatnya banyak bersabar , right ? :)

9 . Lelaki yang pendiam tahap gaban

Lelaki nerd juga mungkin tergolong dalam group ini

Hah . Ni lagi satu .
Kalau lelaki pendiam , tanya sepatah jawab sepatah , tanya tiga puluh ratus pun jawab sepatah ,
memang ...
Grr . Most wanita tak suka kot . Mereka akan rasa rimas .
Apatah lagi bila wanita itu banyak cakap macam aku  dan lelaki yang sangat pendiam akan membuatkan wanita rasa tidak selesa dan akan simply assume lelaki tu membosankan .


8 . Lelaki yang gila seks
< gambar tidak dapat diletakkan untuk menjaga sensitiviti dan kanak-kanak bawah umur >


Yang ni of course lah kan . Wanita mana yang suka .
Jadi tolonglah . Tahu lelaki ni kuat berimaginasi .
Tapi tak perlulah sampai cerita fantasi seks kau tu dekat wanita-wanita , especially yang kau baru kenal .
Wanita tu akan cakap , " Err . Pervert apa mamat ni ? "
Lagi satu kalau saja menggatal pegang-pegang tangan , raba-raba bahagian sensitif 
Memang nahas lah kau si lelaki kabaret .
Tak pasal-pasal kena takik dengan tumit kasut tinggi . 


7 . Lelaki yang cakap besar 

Buruk rupa tahu orang suka cakap besar ni ? Haha


Tak perlu cakap berdegar-degar . 
Kau hebat . Kau boleh buat semua benda . Kau awesome .
Itu kau boleh buat , ini kacang je , itu takde hal lah .
Annoying kau tahu tak ?
Kalaulah memang kau betul-betul hebat pun , no need lah nak kecoh-kecoh .
Kalau kau humble , lagi kau dipandang sebagai "macho" dari kaca mata wanita-wanita anggun tahu tak ?
Haha .


6 . Lelaki yang suka memandang rendah akan orang lain

Yang ni boleh kira macam pandang rendah tak ?
Haha . Nampak sangat tak tahu nak letak gambar apa -___-


Even kau ada kelebihan , contoh kau pandai , kau kaya , kau terror main bola ke ape2 lah
Itu bukan tiket kau nak kutuk-kutuk orang lain .
Bukan bermaksud kau boleh senang-senang pandang rendah dekat orang lain .
Mana tahu orang yang kau hina tu lagi bagus daripada kau sebenarnya .
Perempuan akan nampak kau sebagai seorang yang pathetic bila kau buat macam tu .
Percayalah . 


5 . Lelaki yang gatal , miang , dan yang sewaktu dengannya


Kau tengah dating dengan awek kau .
Tengah duduk makan-makan kat restaurant .
Sekali lalu pulak awek blonde muka iras-iras Hanis Zalikha , sexy macam Maria Ozawa .
kau pun pandang awek tu tak berkelip bijik mata sambil air liur meleleh .
Ewww . Sangat menjengkelkan bebeh .
Lepas tu pura-pura nak pergi toilet padahal kau kejar awek tu nak mintak nombor phone .
Pangggggggggggg !
Sekali kena lempang dengan awek blonde tu .
Panggggggg lagi !
Lempangan oleh awek kau pulak .
Moral : Jangan nak menggatal sangatlah .



Sakit bang kena lempang ? ;DD




4 . Lelaki yang suka mengungkit-ungkit


Yang ni , yang ni .
Benda dah lepas tu lepas lah . Yang kau nak bising-bising balik tu kenapa ?


3 . Lelaki yang cakap dengan perempuan macam komander nak bagi arahan berkawad

Wanita ni makhluk yang lemah .
Yang sukakan perhatian , kasih sayang .
Bukan untuk diherdik dan ditempik .
Apa salah ke cakap elok-elok dengan wanita ni .
Cakap dengan aku , salah ke ?
Jatuh ke air muka kau ? Hilang ego ke ?
Tak faham betul aku lelaki macam ni . -___-


2 . Lelaki yang bajet handsome , bajet pandai , dan segala-galanya nak bajet lah


Haha . Aku tak nak komen panjang .
Kome fikir lah sendiri ! Teehee .


1 . Lelaki yang ... 


Rambut = checked !
Muka = ala-ala Robert Pattinson tu kot !




Tinggi = Walaweyhh !
Style = awesome gilaa !




Kereta = err . Lamborghini ?


checked , checked , checked !


Tapi ...........


Kenapa lah mamat ni GAY pulak dah !!!
Adoiyaii .



Mata pasangan ini terpaksa di-mosaic-kan untuk kepentingan bersama




Tahukah kamu Nabi tak akan mengaku umat bagi orang-orang yang melakukan hubungan sejenis ?
Isk isk isk . Kalau ye pun kecewa dengan perempuan tak payah lah sampai jadi gay .
Bunga bukan seekor . 
Err . 
Tapi kenapa lelaki gay ramai yang handsome hah ?
Isk isk isk . * nanges *




HAHA . Fuhh . Habis pun . 
So amacam ?
Ada tak ciri-ciri tu kat korang ?
Kalau rasa macam ada , dan kalau rasa macam perempuan tak berapa suka nak bergaul dengan korang .
Faham-faham lah ye .
Berubahlah ke arah positif .
Bukan berubah just untuk tackle perempuan je tau .
Untuk kebaikan diri korang jugak .
And girls , do you agree with me ?
Give me five if you do !
Teehee . :D


P/S : Kalau ada sapa-sapa yang nak @ dah buat entry pasal ciri-ciri perempuan yang dibenci lelaki .
Sila inform Budak Chomot . Nak baca jugak ! Hihi .
P/S/S : Maaf atas penggunaan bahasa " aku kau " dan maaf kalau terasa .
Entry ini tiada kaitan antara yang hidup ataupun yang telah meninggal dunia .
Just nak bagi info je . Hee . Sorry ;D
P/S/S/S : AKU BUKAN ANTI LELAKI .


Haha . Till then .
Toodles ! :))
<3


Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

9 taiko kawasan bagi amaran:

sarah mohamad said... BALAS

muka dah nampak cam hensem tapi GAY ? OMG!

storyfromme said... BALAS

betul tu.tapi kita manusia biasa.susah nak tentukan yang mana satu pilihan tepat.

shark said... BALAS

pergh...
1 pn ciri ciriku xdek..
mmg best diriku ini:)

az timha said... BALAS

walauapapun,,aq tetap lelaki yg hebat .. muahahaha

Misshy Innz said... BALAS

nape mesti asal ensem jeh gay ?
frust makk noks. haha xD

niDa said... BALAS

waaahhh.... terbaik..

zahidah dihaz said... BALAS

tu la pasal...rupa, gaya, kereta semua ok dah...alih2 gay..memang kecewa habis..huhuuh


New Entry: Temubual Cikgu Shida bersama Hot.fm

Anonymous said... BALAS

xde mnusia smprna . Lau dpt cegitu trima jew ... X pyah komplen .tuhan x ske hmbnye yg ske komplen2 nih...

Anonymous said... BALAS

Salam admin yg cute. . .klau x hnsem tpi "kuat" perempun suke x. . . .