Sunday, March 13, 2011

MARI JOIN HEARTBEAT ! :)



Assalamualaikum :)

Korang blogger ?
Mahukan side income ?

JOM JOIN HEARTBEAT ! :D

Maybe dah ramai kot yang tahu pasal Heartbeat (HB) ni .
Tapi bagi yang tak tahu lagi , meh sini Budak Chomot explain mehh . :)

HB ni adalah satu company yang offer gift comel lote .
Tak kisah lah gift untuk siapa , semua ada .
Dan dengan adanya HB! Affiliate ,
kita blogger ni pun boleh tolong promote products HB ni melalui ads yang kita letak kat blog kita :)
Alaa , kira macam Nuffnang gak lah .
Tapi jangan risau , Nuffnang korang takkan hilang status gliterrati punya .
 Nuffnang korang still glitterati sebab HEARTBEAT ni bukannya saingan Nuffnang macam 
Adverlets , Innity dan lain-lain :)
Best kan ?

So , nak tau macam mana nak join ?

First of all :



klik dekat banner atas ni :)


Lepas dah klik korang tekan dekat HEARTBEAT.MY yang dah dibulatkan tu :




Then, tekan "create account"





korang isi lah form semua apa yang dia nak tu. jawab dengan jujur. then klik "I agree..." tu dan klik "continue"



Then tekan "Join HB.."

Klik "online application"



Isi lah semua semua ni



Korang boleh pilih nak dia buat cara pembayaran macam mana. terpulang lah kat korang nak dia bagi cek or masuk terus dalam account korang pon boleh then tekan "I agree" pastu "continue"

tekan "get a code" untuk dapatkan code



korang boleh pilih nak letak code yang mana yang sesuai dekat blog korang


Kalau nak cek earnings, boleh lah tekan dekat "MY HB Affiliate" ni

OK . Faham murid-murid ?

Sekarang dah boleh join !!!
Bolehlah earn income sendiri . Tapi kena rajin jugak promote benda-benda HB ni jugak tau !
Selamat ber-HB !!!

Nak join ?
Klik banner ni :






Selamat mencuba .
Byee ! :)

* kredit dekat CIK EPAL sebab Budak Chomot copy entry beliau . :) *

Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

4 taiko kawasan bagi amaran:

[ apexogamy ] said... BALAS

tolong buatkan boleh, malas lah..huhu

Budak Chomot said... BALAS

@[ apexogamy ]
boleh bolehh .
meh sini email dengan password blog .
huhu

sueRAFE said... BALAS

HB besttttt

az jegan said... BALAS

HB = happy birthday ^^