Friday, March 25, 2011

NEW HEADER YAWW!



Assalamualaikum w.b.t cikgu!


Lama duh tak update entry baru. Dah macam berabad pulak. OK, hiperbola di situ.


Broadband C**COM aku tu mengada-ngada betul.
Sekarang baru dah laju balik. Eh, aku pengguna broadband yang bertanggung jawab ok?
Bayar tiap bulan pada masa yang ditetapkan.
* Yelah fine. Bukan duit aku. Duit ayahanda aku. Hee :) *


Nak ce cite ce story kat kome semua ni.


Nampak tak something new dekat belog chomot aku ni?


Tak nampak? Nampak? Tak nampak?


Alaaa. Takkan tak perasan kot.




Ni haa...



Haa! Presenting the NEW HEADER FOR THE BELOG CHOMOT!
Suka tak suka tak?
Memandangkan aku ni buta seni, buta teknologi serta buta warna err, tak kreatif mana,
aku suruh orang buat header ni.
Korang nak jugak?
Pergi DEKAT SINI
Korang boleh request header, diorang tunjuk sample, and korang boleh pilih nak yang macam mana.
Cara pembayaran deal dengan mereka.
Aku bayar guna top-up rm5 je. Murah kan? :D
So, mana-mana blogger yang nak header comel comel ala sweet gitu,
request lah dekat Gajah Comel Tutorial!!!
Promote promote.
Amacam? Ada bakat jadi promoter tak? Hakhakhaktuihh. :D

Lepas tu aku cam tiba-tibanak menggedik-gedik buat ni :


See? The cartoon thingy?
Haha. You can put the blame on me sebab gila cartoon. Comel kot.
Dan baru aku sedar aku ni gila HELLO KITTY.
Nampak widget dekat kiri korang?
Apa tu? HELLO KITTY!
Emoticon dekat Shoutmix? Mostly HELLO KITTY!
Sampai multi purpose hook dekat bilik aku ni pun HELLO KITTY!
Kadang-kadang aku pakai shawl dengan pin ribbon, saje gedik gedik.
Motif: Entah. Tak dapat dikenal pasti. Bajet comel macam Hello Kitty gak kot.
Eww, gelimat gelimat. Takde maknenye, chomot gak aku. =,=

One more thing, ramai (lebih 2 orang tu kira ramai lah kan?)
yang cakap

Eh, kenapa the belog chomot? Tak chomot pun, chomel je. :)

Aaaaa. Malu mak tau nyah.
* Padahal mereka puji belog bukan tuan punya belog *

But still, the belog chomot akan kekal the belog chomot sebab memang chomot pun dengan tuan owner dia sekali chomot.
Takdenye lepas ni aku nak tukar the belog chomel. Err, macam geli je. Huhu.


Aku nak update entry pasal pergi Seremban secara tak sengaja hari tu.
Tapi tengah tunggu budak ni: Azri update gambar dekat FB setelah dipaksa oleh aku.
Lepas tu curi letak dalam belog aku?
Terbaik kan?
Nantikan kemunculannya di sini. < Ayat poyo >


Have a nice day readers. Bye :)



Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

3 taiko kawasan bagi amaran:

Yong Sofea said... BALAS

comel header tu :)

Si DauN CeRi said... BALAS

alololoo... sy tatau knape sy tgk header tu, sy terbayangkan mushmallow, sedapnye hot chocolate with mushmallow~


btw, nice header!

aznilussy said... BALAS

cantik la melin kamu punye header!comel sangat.cume nak nmpak kosong sikit.hee