Sunday, March 13, 2011

MISTERI LAB COAT . JENG JENG JENG .



Assalamualaikum . Salam sejahtera .






Haiii ! Nama kite Cik LAB COAT !
Kite nak makan awakkkk ! 
Nyum nyum . Hahaha < mengilai-ngilai >

Takut tak ? Takut tak ?
Please lah takutttttt . Ngee . -____-

Okay . Sila jangan blur .
Saje je buat tajuk gempak-gempak , taip perkataan-perkataan bajet "menakutkan" orang dengan font colour merah .
Jangan terkencing-kencing lak .
Jangan lah pergi check lab coat masing-masing , lepas tu tak nak pergi lab .
Cakap kat lecturer lab coat tu berhantu .
Sumber : Melin Chomot 
Tak payah tak payah . Mati aku kang . -___-


Aku nak cerita pasal lab coat aku je .
Jangan risau , lab coat korang selamat semuanya .
Cuba tengok ni :









Nampak ?

Apa tu ?

Apa ? Korang tanya aku ?

Manelah aku tau ! 
* padahal lab coat sendiri *

Seriously . Aku tak tahu pun bila benda ni muncul .
Tengok-tengok dah ada .
Dan dan dan ...

SILA JANGAN SIMPLY ASSUME ITU ADALAH PERIOD STAIN !!!

Aku cepuk kang sape yang cakap macam tuh .
Walaupun aku chomot , namun idaklah teman sechomot demikian ye .
Hebat gila kau pakai baju kurung @ t-shirt ,
sarung lab coat ,
lepas tu tembus sampai cenggitu .
Ewww . Scaryyyy . -___-

Emphasize lagi ye .

Bukan PERIOD STAIN !
* kepada yang lelaki tu buat-buat tak nampak lah ye *

Actually , ada member aku tegur .
Apa kat lab coat aku tersayang ni ?
Aku pun terjenguk-jenguk lah .
Adelah kechomotan tersebut .
Dahla dekat area yang selalu dianggap sebagai 'kebocoran' tu ,
tapi aku ulang lagi buat kali ke34553 
" Aku tak bocor pun . -____- "

Fikir punya fikir , maybe itu adalah kesan chocolate .
Sebab ada experiment Biology kitorang guna chocolate .
Manelah tau excited benau nampak cekelat sampai tertempek kat situ .
OK fine . Aku memang chomot .
Basuh punya basuh punya basuh
Sental punye sental sampai terkeluar urat tangan eden ni hah
Still tak mau hilang .
Sedihh T___T
Adakah aku patut menggunakan lab coat ini selama 6 semester di sini ?
Nak beli lab coat baru lah !
* Ngade ngade kau kotor sikit nak beli baru *


OR ANYONE WITH GOOD TIPS , ( YANG PASTINYA MURAH , MUDAH DAN BERKESAN )
UNTUK MENGHILANGKAN STAIN INI ???


SILA TINGGALKAN TIPS ANDA DI RUANGAN KOMEN .
SEKIAN TERIMA KASIH .
KALAU JADI NANTI BUDAK CHOMOT BAGI REWARD OK ?
HEE :D


* Atau patutkah aku buat contest berdasarkan kejadian ini 
contest " SILA BERI TIPS UNTUK MENGHILANGKAN KESAN COKLAT DI LAB COAT "
Haha . Just kidding . Takde maknanye .


Esok ada lab Kimia . Tak nak pakai lab coat kotor-kotor ni lagi !!!
Waaaa ! Meraung macam orang meroyan .


Dan kalau lah esok sape-sape ternampak aku pakai lab coat dengan stain itu
* kalau tak boleh hilang jugak *
Sila jangan cakap itu adalah kebocoran ! Warning awal2 .
* Yang stain tu pun satu . Kenapa lah kau ada kat situ ? Kat tempat lain aku boleh terima lagi tahu ? Grrr . Kataku kepada kesan coklat ( maybe ) tersebut *


Atau adakah semua ini sabotaj ?
Jeng jeng jeng .
Sila mengaku kalau anda terlibat .
Jeng jeng jeng lagi .


OKlah bye bye .
Nak pergi settlekan kerja menimbun .
Chow ! :D





KUPON MAKAN !
Yeayy ! Makan free !
Budak Chomot ada , korang hadooo ? HAHA .


OK dah , bye :)






Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

9 taiko kawasan bagi amaran:

sukehatiaku said... BALAS

hehe.. buleyh hilang lau basuh dgn air panas yg suam2.. :)

funtastix.elmo said... BALAS

pakai chlorox atau tukar saja lab coat baru. pelaburan yang bijak pasti akan membawa hasil yang lumayan :p

fLy_AwAy said... BALAS

ahaha,,bru nak guest td,tp da tertulis. heee ~

[ apexogamy ] said... BALAS

'eww, scary..' ehehe.. kalau nak jimat, letak lah liquid paper.. =)

Budak Chomot said... BALAS

@sukehatiaku
Ohh yeke ?
Okok . Mahu di-try :)

Budak Chomot said... BALAS

@funtastix.elmo
Chlorox je kot yang mampu buat masa ni .
Lab coat baru ?
Sedang memikirkan . Ngee

Budak Chomot said... BALAS

@fLy_AwAy
Saya kurang pasti maksud anda .
Boleh terangkan dengan lebih lanjut ?
Hee

Budak Chomot said... BALAS

@[ apexogamy ]
So scary derrrrrrrrrrrrr .
Haha . Annoyying kan .
Letak liquid paper lagi kelakar nanti .
Macam terduduk atas najis burung . Huhu .

funtastix.elmo said... BALAS

yes, ikan dah kena umpan, tak lama lagi ada la entri lab coat baru takpun lab coat terhakis kena chlorox. HAHAH :p