Wednesday, March 09, 2011

Wednesday's Happiness . :D


Assalamualaikum readers .
Salam sejahtera , salam 1 Malaysia .
Hari ini Budak Chomot punya mood manyak baik woo !
Punca kegembiraan :
1 . Class hari ini sangat heaven .
Bermula hanyalah pada pukul 11.00 a.m , iaitu Lab Biology .
Namun demikian , Budak Chomot & classmates yang lain hanya mengambil gambar tengkorak sahaja .
Hah ? Tengkorak ? Chill dulu . Tengkorak seramik je lah .
Omnivore , carnivore , dengan herbivore .
Nak usha struktur gigi mereka .
Nak upload gambar tapi tak pakai handset Budak Chomot lah tadi .
Almaklumlah handset murahhhhh T____T

Dan pastinya tidak mengambil masa yang lama .
Dalam 11.40 a.m masing-masing bergerak balik ke hostel dengan perut yang lapar dan singgah di kafe membungkus nasi ayam roasted . Yummy . :D
Dan bagi class sesi petang pula , class tutorial pukul 2.00 p.m sepatutnya ,
dianjakkan kepada pukul 3.00 p.m !
Walaweyhh .
Macam tau-tau je Budak Chomot & The Geng tersangatlah dan teramatlah malas untuk ke class pukul 2 ! Hee .
Tapi ada quiz lah pulak nanti .
Bio pukul 4 p.m pun maybe ada quiz .
Doakan Budak Chomot ye korang .
Terima kasih :D

2 . Ehem ehem . Budak Chomot kan , Budak Chomot kann ,
dapat BE baruu !

BE = Buffered Earning

From Nuffnang :D

Tak banyak pun , satu je .
Tapi agak teruja lah sebab dah lama tak dapat BE .
Sekali tu terus dapat 4 BE .
Bila BE tu dah jadi ME * ME = Metered Earning *
Terus senyap seribu bahasa .
Hari-hari check kat website Nuffnang , takde pun BE baru datang menjelma .
Ecehh , ayat kau nak gempak je kan .
So , thanks Nuffnang for this BE !

Budak Chomot dapat BE MAS MH Buddy SS
Nampak tak yang menari-nari kat sidebar the belog chomot ni ?
Haa . Yang tu lahh .
Bila korang klik kat ads tu nanti ,
akan timbul ni :


sila klik untuk gambar mengalami pembesaran :D

Dan bila dah LIKE kat situ ,
timbul ni pulak :


klik jugak kalau agak2 tak nampak tulisan tu . Hee :D

OK . Kat sini korang boleh book flight MAS tau .
Kalau rasa nak fly pergi mana-mana , try lah book tiket dekat sini . Senang je :D

Nak tahu lebih lanjut , klik dekat ads kat belog Budak Chomot ni ehh .
Hehe . Promote promote .

OK then . Bye bye .
Have a nice day :D






Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

1 taiko kawasan bagi amaran:

sicomot-comel said... BALAS

cewahhh,,BE tuh..
apelagi,nnt dah dpt cek,blanje SCC KFC aw !!! =D