Thursday, April 21, 2011

Mari Update Entry Baru Tanpa Idea Yang Kukuh

Sayanggg
Bukannya sehari dua percintaan kita ini
Lalalalala 


Dah lupa lirik. Kalau aku masuk "Jangan Lupa Lirik" yang Pak Nil jadi hos tu guaranteelah aku pulang hampa dengan tangan kosong.
Tapi boleh jugak nak masuk kan, boleh mencapub. Hee ;D


Aku sebenarnya update entry baru dengan otak yang kosong ni
Tak tahu motif sebenar nak tulis apa
Hah, ingat ingat


SOALAN SPOT BOCOR TAK BERAPA NAK BOCORLAH (sebab pakai Libresse)

Hah, tengok. Mengarut merepek mencarut semua dah keluarlah kan.

SOALAN RAMALAN CTU 151 APRIL 2011


Hah, baru elok sikit. Confirm lepas ni kalau budak-budak search dekat Google masuk dekat belog chomot aku ni hah. Hikhik *gelak Dajjal


.
.
.
.
.
.
.
.


Saspens tak saspens tak?


.
.
.
.
.
.
.


Yelah bukan senang nak bagi soalan bocor tak berapa bocor macam ni kan






















Sorrylah korang, aku takde soalan ramalan pun sebenarnya.
Mintak dekat semua orang, semua pun tak reply
Cis. Kata member, bukan nak payung kan
So, jangan marah aku. Marah diorang.




HAHA. Chill chill.
Ada pulak yang serbu rumah aku tikam aku pulak nanti, ampun ampunn.



Aku tebus dengan memberi hint ini:


BACA PAST YEAR APR'10 & 0KT'10


Lu boleh baca, lu memang terror lah kan. Hee :D


Kalau tak keluar jangan salahkan aku pulak


Manusia hanya merancang, Allah S.W.T yang menentukan

Kan aku dah cakap entry kali ni memang ntah apa-apa
Siapa suruh baca. Padan muka. Haha. 
Ok fine -___-

Petang tadi sempatlah berwebcamming (istilah ni aku yang perkenalkan) sepam dua

Marilah memuntahkan diri bersama-sama

Kalau tak sanggup nak tengok tutup mata tau




Elehhh malu-malu pulak ekau.
Jangan nak membongak lahh.
Padahal tiap kali nampak kamera je cepat-cepat suruh orang ambik gambar.
Sekali kamera mainan, tak ke malu den ni haa.
Mau lotak mane muka den yang chomot ni =.=

Terasa hidup di zaman retro pulak edit gambar macam ni haa




Sebab otak dah macam penuh sangat sampai nak termuntah-muntah
marilah beraksi seperti mahu menembak kepala sendiri dengan pistol bermodalkan jari sendiri
JANGAN TIRU AKSI INI DI RUMAH, DI UNIVERSITI BOLEHHHH



Hah ambik kau mata panda dengan double chin dah terkeluar tu hah =.=


 Memang time ni aku lapar sampai buku CTU ni aku dah bayangkan macam kek Secret Recipe dah. Sebab tulah lokasi buku ni dekat je dengan mulut.


Dari hari tu mengidam Secret Recipe tapi tak dapat-dapat


Waaa. Tolonglah sorang belanjaaaaaaaaa. Desperate punya budak.


Akhir kata,


Main selak-selak,
Good luck!


Byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Hee :D

Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

11 taiko kawasan bagi amaran:

cik nurussalwa said... BALAS

ape ni deq.. ih3..
neway, nk good luck dgn exam ye.

kAyShaari said... BALAS

kejap lagi ade orang kena tikam. HAHA. lol

Aqilah Nur said... BALAS

ok.spnjg i amek ctu msa dip, tak pnh dpt A.hahahaha

sarah mohamad said... BALAS

hiks baca buku cepat. ada exam tuu. hihi

Dda Ly said... BALAS

heheh walaupon takde idea, tp panjang jugak la entry kamu..pade akak? :P

meh ke rumah..
~Gara² netball...~
keep in touch ye..♥♥♥

Budak Chomot said... BALAS

@cik nurussalwa
Thanks sis :)

Biasalah budak-budak tengah tension. Memang macam tu. Huhu

Budak Chomot said... BALAS

@kAyShaari

Tidakkkkkkk!

Jangan tikam saya! Huhu

Budak Chomot said... BALAS

@Aqilah Nur
Err, you janganlah macam ni.
Membunuh semangat tau. Huhu

Budak Chomot said... BALAS

@sarah mohamad
Baik Cik Sarah!!!

*kelam-kabut cari buku. Hihi ;D

Budak Chomot said... BALAS

@Dda Ly
Haha. Idea merepek je sis pun.
Entah apa-apa je ni. Huu

nelly said... BALAS

comel2 ..