Saturday, April 09, 2011

Kerinduan Terhadap Zaman Muda Merangkap Zaman Hingus Masih Meleleh-leleh



Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.
Selamat pagi che'gu!



Comel tak comel tak?
Actually aku cari yang part budak-budak ni sebut "Selamat Pagi Cikgu" secara berjemaah dengan tangan-tangan sekali tu, tapi jumpa ni je.
Hadap je lah ehh. Hehe. :D





Ya habibi ya maulana
Cabut gigi pakai spanar
Melalut melalut. Tak sah kalau takde kan.
Mesti korang pun tension. Huhu.


Entry kali ini aku nak story mory pasal zaman aku kecik-kecik.


Sapa lahir dalam era 90-an ataupun lebih tepat lagi awal 90-an seperti aku sila angkat tangan macam saya~~~



Usop Wilcha yang makin hari makin famous duhh. :D


Jom imbas memori zaman 90-an!


Duit kertas RM2 & syiling RM1





TORA


Ding Dang


Dragonball


Sailormoon


Aku tak sure nama menatang benda ni apa. Tapi best lah. Ada fishing rod dengan magnet. Bila dapat ikan rasa macam kaulah paling cool dalam dunia.


LEGO


Play Doh


Dan lain-lain lagi...


Korang ada lagi tak benda lain nak share?
Komenlah komenlah.
Aku nak jugak menggamit nostalgia ni.

Chiao.



Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

4 taiko kawasan bagi amaran:

.::: Princess MOMOY :::. said... BALAS

wahh...macam mana buat video gerak2 tu

GeminiGurlz said... BALAS

haha.... dragon ball.. suke tgk dulu!!

Budak Chomot said... BALAS

@.::: Princess MOMOY :::.
Ambik HTML code dekat Photobucket.
Cari gambar yang memang jenis animated :)

Budak Chomot said... BALAS

@GeminiGurlz
Kan kann? memang melekat depan TV je lah. Huhu