Monday, April 18, 2011

BLOGLIST BUDAK CHOMOT | UPDATE




Hai hai hai!
Pekabo kome sekalian!
Awok kat sini sihat je. Ok fine, takde orang tanye pun. Hee ;D


Entry ni ditaip dalam keadaan kelam kabut 
(untunglah nak final kan. Tett. Untung ke? =,="")
Just nak update blog-blog yang dah join BLOGLIST BUDAK CHOMOT :)


Alhamdulillah adalah jugak yang sudi join walaupun  mungkin tak beriban-riban.
Budak Chomot bersyukur jugak. Thanks tau korang!
Terharuuu :')


Ini adalah list paling latest blog dalam Bloglist Budak Chomot
(akan di-update dari semasa ke semasa. Jangan risau! :D)




1. http://lollalicious-azreen.blogspot.com/
2. http://jarijariaku.blogspot.com/
3. http://bibie-mumui.blogspot.com/
4. http://nursyahida-thisisme.blogspot.com/
5. http://lyalovexx.blogspot.com/
6. http://adewkyuyueaffens.blogspot.com
7. http://www.princess-momoy.com/
8. http://miera-mierabuzzlife.blogspot.com/
9. http://sitinurazlinda.blogspot.com/
10. http://kambengkarbonat.blogspot.com/
11. http://akulahe-rapasha.blogspot.com/
12. http://azariahkamis.blogspot.com/
13. http://ilive4well.blogspot.com
14. http://ctqueen.blogspot.com/
15. http://bintangkita080808.blogspot.com/
16. http://naurahnawwarah.blogspot.com/
17. http://sayegadespink.blogspot.com/
18. http://wahidathakhrim.blogspot.com/
19. http://keluhkesahkudin.blogspot.com/
20. http://izznchaa.blogspot.com/
21. http://wanmohdsalim.blogspot.com/
22. http://fiezaleer.blogspot.com/
23. http://www.blackrosehunter.com/
24. http://kiwicuteanime.blogspot.com/
25. http://azrijohan.blogspot.com/
26. http://mohdasynor.blogspot.com/
27. http://amirahjamal.blogspot.com
28. http://emynazrina.blogspot.com
29. http://jieha89.blogspot.com/
30. http://fiqaliqafashionista.blogspot.com


Dan sekarang mari lakukan operasi terjah menerjah ke belog-serba-canggih-tak-macam-belog-aku-yang-chomot-lagi-berkedut mereka!!!
SERANGGGGGGGGGGGGGG!


Dan yang belum join tu, yang rasa macam "weh excitednya!", "Macam best je!"


Jomlah join!


Refer dekat entry ini ye!


*aku malas nak copy balik. Biasalah nak study Kimia lepas ni. Heh, boleh percayalah sangat kan. =,=


Ni banner Bloglist Budak Chomot


Hadap dan tataplah buat kenang-kenangan


Jangan mandrem aku sudah! Wahaha! Over tau! :DD



Meh meh join!
Aku perlukan dalam 20-30 blog lagi!
Sila sebarkan kepada Pak Jabit, Usop Wilcha, minah-minah kepoh berhampiran anda untuk membantu promosi ini!
Cepat cepat!

Oklah babai.
Buku dah memanggil-manggil aku tu. *Padahal MukaBuku! Isy isy =.=

Tata!

:D

Yang chomot sampai bila-bila,
Budak Chomot


Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

12 taiko kawasan bagi amaran:

waN Mohd Salim said... BALAS

http://wanmohdsalim.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-budak-chomot.html

saye join

apik pehe said... BALAS

sebelom p terjah tu..mandi siap2 dulu tau

Farisha said... BALAS

saya join ! :D

http://dumbtwit.blogspot.com/2011/04/segmen-bloglist-budak-chomot-d.html

EB said... BALAS

Hehehe.. makasi blog eb ada juga.. ehehhee..

Izyan Masri said... BALAS

RAMAI JUGAK YANG JOIN.BEST2 :D

Far8 budak baik said... BALAS

hahaha rumah pak jabit belakang rumah aku je =p

chenta nana said... BALAS

budak comot??/ comel jek... salam kenal dari rakan blogger _chenta nana_

zahidah dihaz said... BALAS

good luck untuk exam....


New Entry: TAMRA THE ISLAND

~$AKURA M!AKA~ said... BALAS

boley join lagi ke?? kalau bley kite dh join..^^V

http://love-happy-go-lucky.blogspot.com/2011/04/bloglist-lagi.html

Biey said... BALAS

Terjah dari belog Abg Ben..

Hot Entry !!
Realiti Kehidupan : Pasangan Suami Isteri VS Pasangan Zina !! ..

Mr iZzo (^^,) said... BALAS

saLam kenaLan...dr segmen gegar gegar! huhu nice blog!(^_^)

sudi2 lah lawat kiter plak ye


http://themrizzo.blogspot.com

Cik Cempaka said... BALAS

cumilnyer header awk..suker..

Pastu kite suke sgt background yg ada polka dot ni, kat mana nak amik ek...

kite tak jumpa polka dot yg kecik2 comel ni