Sunday, January 16, 2011

sebab-sebab segelintir lelaki suka naik ladies coach KTM .

Assalamualaikum . :)





mesti ramai yang tahu apa maksud gambar kat atas ni kan ?
LADIES' COACH
eceh ecehh . tulisan nak colour pink jugakk . * wink * ;)

nama pon dah ladies' coach kan ?
so terang-terang lah coach tengah colour pink tu untuk
PEREMPUAN SAHAJA .
diulangi , PEREMPUAN .
tapi ,
apa ni ?


.
.
.
.
.
.
.
.
 .
  
  

 ni apo kes mamat sowang ni hah ?

adakah :

1 . beliau tidak boleh mengeja yakni membaca poster pink yang terlekat di sekeliling ladies' coach itu ?
lantas dengan confident dan tanpa ragu-ragunya turut masuk dalam coach tersebut
tanpa menghiraukan pandangan pelik penumpang-penumpang perempuan yang ada di situ 
ohh , mungkin beliau terasa diri beliau sangat handsome hari itu ye .
padahal , beliau diperli dengan sindiran ,
" hey sedara . ladies' coach ni untuk lelaki jugak ke ? "
" awak lelaki ke perempuan ? kenapa ada dalam ladies' coach ni ? " 

2 . keliru identiti ? tak pasti jantina diri sendiri ?

err . tak berani nak komen lebih .
korang fikir sendiri laa ye .
mungkin konflik dalaman , kekeliruan .
and yeahh , saya bukan ahli psikologi .

3 . saja ? nak bergesel-gesel badan dengan perempuan ? nak "ter"pegang-pegang anggota badan penumpang perempuan di dalam ladies ' coach ?

watch out . 
ini bukan tuduhan .
tapi time peak hours , waktu orang balik kerja , balik sekolah
anda tahu sendiri kan macam mane keadaan KTM ?
pack .
padat .
mampat .
macam ni ,


  
anda kenal kan apa ini ?

haa . kalau seorang lelaki "ter"sesat masuk dalam ladies' coach dalam waktu-waktu tersebut .
bayangkan sendiri .
berhimpit-himpit . 
berpegang-pegang .
ber ...
err .

4 . coach lain penuh sangat ehh ?

maybe . alasan yang boleh direka .

5 . nak jadi hero . kalau satu coach semua perempuan , kalau ada yang pengsan ke , kalau ada binatang buas terkam masuk ke , * err * seorang lelaki boleh membantu !

err . agak-agak alasan ni boleh diterima pakai tak ?  

6 . perempuan boleh masuk coach yang ada lelaki . kenapa lelaki tak boleh masuk ladies' coach ?  saya mahu keadilan dan kesaksamaan !

err . alasan lain pleasee .

boleh bagitahu tak kenapa ?
segelintir lelaki suka masuk ladies' coach ?
tinggalkan pandangan anda di ruangan komen . 
terima kasih .
Melin Budak Chomot melaporkan secara langsung daripada the belog chomot yang chomot !
teehee . bye bye ! :) 
 



 
 


Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

8 taiko kawasan bagi amaran:

zetty said... BALAS

sbb diorang igt diorang ladies la diorang naik heheh (byknye diorang- m'gmbarkan banyaknye lelaki yg still sesat kat ladies koc) :DD

melin said... BALAS

@zetty
HAHA . tu laa pasal !
tau takpe :)

adan said... BALAS

lupa jantina kot... hahaha

Aku Dan Teksi said... BALAS

Boleh gesel2 tu yang naik

melin said... BALAS

@adan

HAHA . tu laa pasal .
blur jantina sendiri . kronik2 . =.=

melin said... BALAS

@Aku Dan Teksi
eww . tak senonoh betul laki camtu en .

tulus sweet said... BALAS

selalu guna men's coach sbb ramai je girl naik sana.haha!

melin said... BALAS

@tulus sweet
hehe . takpee . perempuan ramai . huhu