Sunday, January 23, 2011

entry sempena umur belog chomot yang dah 3 bulan :)


kalau agak-agak rabun lebih +3.00 tu
tak payah laa kecik-kecik kan mata, ambik kanta pembesar , mikroskop bagai
klik je kat gambar tu untuk tumbesaran yang besar & kuat
yakni tak menambahkan power mata you alls yang sedia tinggi tu bebehh :)






Haaaa ...
Nampak dah ?

" belog chomot ini berusia 3 months "

isyy . bahasa rojak . campur Bahasa Melayu , English .
ejaan ntah ape2 .
che'gu BM aku tengok menangis dia kang . huu .
ehh apa aku merepek ni ?

DAH 3 BULAN LAA BELOG CHOMOT NI WUJUD ! YIPPI !
lompat-lompat tak cukup tanah

so , aku register kat Blogger ni
pada 23rd November 2010
terus buat first entry yang ntah hape2
kalau nak baca , klik SINI :)

nak bagi ucapan sikit bolehh ?
tak kira ! kau orang cakap tak boleh pon nak wat ucapan jugakk !
panggg sedas dua je wehh . huhu .

okayy . Selama aku bergelar seorang blogger yang dah genap 3 bulan ni ,
macam - macam aku belajar .
aku dapat tahu serba sedikit camne nak hias2 belog , masuk kod html bagai tu ,
( dulu aku buta IT kott ) kuikuikui
terhasil lah belog chomot ni ...
kenapa THE BELOG CHOMOT ?
sebab aku rase belog ni teramat laa CHOMOT !
belog orang lain bukan main dengan kartun2 , dengan banner2 liplapliplap
blablabla
so aku dengan rasa rendah dirinya mengaku belog aku ni chomot
compared to other blogs
besides that , aku dapat ramai kawan
walaupun well , maybe kawan alam maya je
tapi still aku appreciate
dari Blogspot ni add as friend dekat Facebook pulakk
lagi la rancak borak2 kan
hee .
lagi best bila ada orang cakap ,

" wehh , aku suka laa baca blog kau ! best ! "

kembang kempis je hidung time dengar tu wehh . hekhek .
takdde laa best mane on belog aku ni 
takde laa se"TOP" belog 
dan lain-lain
* kalau belog korang tak di-mentionkan di atas jangan kechik hati ye ? ;) *


klik lagi klik lagi ! hehe

to the followers ,
ehek ehekkk .
thanks sebab follow , thanks sebab support budak chomot , thanks sebab rajin bebeno komen entry2 Melin
pendek kata , THANKS A LOT PEOPLE ! :))
You guys made my dayy .
dulu buat belog just untuk suka2 
nak exercise jari bila boring2
boleh mengarut dekat melinmelin.blogspot.com ni
tak niat pon nak kejar followers ramai2

pada yang tak follow belog chomot ni pon
* yang takde account Blogger *
yang rajin menge'LIKE' belog & entry , yang comment pasal entry latest aku dekat FB , yang share entry aku , yang stalk belog aku tiap2 hari ( err . ade ke ? huhu )

TERIMAS BANYAK2 JUGAKK
MAY ALLAH BLESS YOU
:)

NUFFNANG ?
Baru RM4.00 je wehh . HAHA . gelak gelak . :DD
so kalau nak tolong upkan lagi nilai tu ,
rajin2 laa klik kat iklan2 yg muncul kat belog chomot ni oke ?
hehe .
ok laa . nak wat assignment , nak study .
next week ada test & quiz .
Do pray for me .
Thanks againn . :)


Yours truly ,
MELIN THE BUDAK CHOMOT . :)



Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

8 taiko kawasan bagi amaran:

NOOR FATIN said... BALAS

wah! dah 3bulan. hehe tahniah!. awak yg comot kot :P gurau saja :)

.:: Zul ::. said... BALAS

tahniah2^^ same la kite..xsmpai setahun ag blogging.same2 memeriahkan arena blog!!yeah~

melin said... BALAS

@NOOR FATIN
hehe . thank youuu !
melin memang chomot pon , dgn belog2 sekali bjangkit jadi chomot . huu .

melin said... BALAS

@.:: Zul ::.
thank youu .
kite same . sep sep !
yeahh . that's the spirit bebehh :)

.::: Princess MOMOY :::. said... BALAS

Tahniah...tahniah...
dah 3 bulan dah
momoy baru lagi
x sampai lagi
Nak Lagi Pendrive MURAH ?
Bantuan diperlukan! Kasihanilah adik ini...

melin said... BALAS

@.::: Princess MOMOY :::.
thanks momoy . belog momoy baru lagi tapi still gempak . huhu .

nitnot.abc said... BALAS

2011 ke 2010?hahha.guraw jea.normal laa tuh sala type.hee.:)
nmpk xpert dlm blogging nih.

melin said... BALAS

@nitnot.abc
eh ehh . 2010 laa .
thanks tegor . serious tak perasan langsung .
nak kena ubah ni .
hehe . mane de expert laa , baru je lagi . :)