Sunday, January 16, 2011

meronggeng & menggoreng :))

 Assalamualaikum :)

15012011

hari ni aku ade date dengan my besties !!!
Nurul Farhana Zainal Abidin & Anis Nur Amalina !!!
seronok seronokkk !
lame kot tak jumpa mereka !! :)
boleh lepas rindu , bergosip , bergelak ketawa bersama !!!
yeayy !

tak boleh lagi banyak tanda seru ke wehh ? =.= huhu

rancangan ronggeng-menggoreng ini 
* warning : perkataan yang di-bold-kan di atas tiada dalam Kamus Dewan Bahasa . jangan tiru aksi ini di rumah *
dilaksanakan di Mid Valley Megamall
kalau anda tak tahu ape itu Mid Valley ,
sila terjun bangunan sekarang 
HAHA . just kidding .





 muka teruja . lepas pusing-pusing satu mid @ sesat .
kami bergabung ! meletopp ! HAHA ;) 






 presenting .
ni Nurul Farhana Zainal Abidin . 
panggil Farhana or Nana .
suke buat muke bile ambik gamba . huhu . 



 ni pulak Anis Nur Amalina .
panggil Anis . ada jugak orang panggil Kak Nini . 
sebab dia ni kakak mithali kott . huhu .
senyum depan kamera dah macam model ubat gigi dahh .
haha . jgn marahh babe . ;) 




ni laa hasil tangan aku yang senget snap picca .
alih alih muka sendiri yang nampak sikit je .
namenye berkorban untuk member ni . HAHA . coverr .
tapi aku suke pulak pic ni
nampak cam best , dengan lighting diaa ,
macam edit
padahal takk
okayy . jangan masuk lif tekan sendiri .
kesimpulannya , aku suka laa pic ni ! teehee . (: 

okayy . mari kita teruskan dengan operasi menternak lemakk !
hehe . ayat Cik Epal  . pinjam jap ehh . huhu .



 muka aku nak order pizza ade macam taiko nak cari gaduh tak ?
HAHA 




 dua kanak-kanak riang .
sapa nak kenal ?
mereka single , mereka cun .
huhu . promote member japp . :) 



 muka bangga culik kek Secret Recipe ke Pizza Hut .
MISSION ACCOMPLISHED .
staff kat Pizza Hut tu tengok bengang je . 
hello , kitorang makan pizza jugak k .
dah laa lambat dapat Chicken Supreme .
usap2 je perut kebulur yang mintak diisi tu . sobsob .





 jangan pandang yang 18+ tu je k ?
kitorang dah dewasa . dah cukup 18 . < muka bangga >
KLIK GAMBAR untuk skodeng movie ape yang kitorang tengok :)

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

 taraa !




SEASON OF THE WITCH laa .
bestttt gilaaaa !
memang tak rugi laa tengok .
Anis balik time 15minit movie ni start .
parents dia sampai .
tapi takpe , nanti aku cerita ehh . huhu .










 nak tau movie ni pasal apa ?
pasal WITCH ! haha .
tengok laa sendiri . baru laa saspens . huhu .
tapi memang best , dijamin . :)
cepat cepat pergi cinema berhampiran anda !

okayy . gamba last .


kawan sampai mati ok ?
:)
 mood : nak hang out lagii ! teehee .

till then . bye bye ! 
 
 

Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

2 taiko kawasan bagi amaran:

Yong Sofea said... BALAS

ya Allah! rindunya aku dengan manusia tiga orang ni! >.<

melin said... BALAS

@Yong Sofea
yongg !
rendu kau jugakk :)