Sunday, January 23, 2011

CEPAT CEPAT DELETE !

Assalamualaikum .

entry kali ini benar-benar serious .
takde merepek-repek dah oke .
TAKE THIS SERIOUSLY .

tadi saya log in Facebook 
dan saya jumpa ini di News Feeds saya


klik untuk gambar lebih besar

dan saya terus buat apa yang disuruh

mula-mula pergi dekat Microsoft Office
and search gambar tu 
or kalau nak lagi senang
tekan butang START kat bawah 
and SEARCH je link yang diberi

contoh :


nanti akan timbul file CAGCAT10 tu
lepas tu search gambar bernama J0285926



korang akan nampak gambar ni




tau gambar ape ni ?
menurut maklumat
ni adalah 

Lambang/bendera zionis Israel lengkap (persis

dengan warna aslinya) dengan lilin (sarana 

ibadah mereka).


maknanya , gambar ni ada dalam semua laptop / PC yang wujud di seluruh dunia


KAMU SEMUA , TERUTAMANYA YANG BERAGAMA 

ISLAM , TOLONG " DELETE " GAMBAR ITU & " EMPTY

 RECYCLE BIN " SEKALI .

SEBARKAN SEMAMPUNYA .


PS : Hanya cuba menyebarkan kepada saudara seagama sekalian .

Sebarang kesalahan ataupun kesalah fahaman , Wallahualam .






Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

7 taiko kawasan bagi amaran:

Nordin said... BALAS

sudah lama delete.. time tahun 2009 lagi :D

.::: Princess MOMOY :::. said... BALAS

sampai macam tu sekali diaorang

Nak Lagi Pendrive MURAH ?
Bantuan diperlukan! Kasihanilah adik ini...

melin said... BALAS

@Nordin
ohh . Melin ni kes lambat tau laa ni ?
huhu .
bagus bagus . :)

melin said... BALAS

@.::: Princess MOMOY :::.
tu laa pasal . isy isy isyy .

mofaizmz said... BALAS

tu sebahagian dari clip art.. pakej dgn windows korang.. esk2 korang format dia dtg balik :)

p/s: kna igt kita guna produk sapa..

melin said... BALAS

@mofaizmz
ohh macam tu ke ?
susah laa mcam ni .

Atikah Latiff said... BALAS

yep baru tahu jugak pasal ni.and dah delete dah pon.nway nice blog ang nice to know u.
follow me ok.
www.tikalatiff.blogspot.com
dr sahabat blogger