Monday, January 03, 2011

nak update jugak walaupun sikit !

sudah berada di UiTM Kuala Pilah
rayuan kolej diterima
SM 5 4312  
agak terkilan di situ sebab tak dapat rumah lama SM 2 3721
di mana housemates lama berada
dan katil peninggalan yang patah itu telah diduduki orang lain
budak Part One walaupun sebaya
semalam telah menerjah rumah lama
dan membelek semua peninggalan selama lebih kurang sebulan setengah
sedang menyesuaikan diri dengan persekitaran baru
I mean , rumah baru
roommate baru
housemates baru
WISH ME LUCK PEOPLE :)
kelas tak baru , still D2
setia gituu . HAHA .
kuliah sepatutnya dah start
tapi first week lecturer tak masuk lagi
just pergi kelas saja2
exercise ! HAHA .
hurmm . tiba-tiba rasa homesick .
baru 24 jam kat sini dah rasa nak balik .
selama ni okay je .
ohh , hati . kuatlah dikau .
sabar sabar .
dua minggu lagi nak balik lah ! hee . (;
ohh ye , Jumaat class kami sampai pukul 12.00 sahaja
yakni boleh balik selepas itu ye
baca : SILA JANGAN JEALOUS .


PS : kebuntuan untuk meng-update blog di kampus .
ke mana semua idea pergi ?
tapi takpe , still akan di-update walaupun ringkas , bosan , dan tak bermanfaat .

THE END 
  
  

Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

2 taiko kawasan bagi amaran:

asyfiqaz said... BALAS

nasib bak still dapat bilik..heheh =p

melin said... BALAS

@asyfiqaz
tu laa pasal . Alhamdulillah . (: