Tuesday, January 25, 2011

entry 2 dalam 1 | MATA BARUU & PHOTOSHOOT GAMBAR CLASS :)



Assalamualaikum . :)

ENTRY INI SEPATUTNYA DI-PUBLISH DALAM 2 ENTRY
NAMUN ATAS SEBAB KESUNTUKAN MASA , KEMALASAN , DAN SEBAB - SEBAB LAIN YANG BOLEH DITERIMA PAKAI ,
ENTRY - ENTRY INI BERGABUNGG !!!
MELECUSSS !!!
wahaha :DD




sebelum






selepas


okayy . gambar gelap . or memang aku yang gelap ? huu . -__-






perhatikan gambar ni elok - elok
spot the difference
haha
kecoh laa kau nak bagitahu kau beli colour lense baru !
kuikuikui :DD
colour grey , brand ni :






murah je . RM55 . aku beli kat pekan Pilah ni .
hello , kat Pilah pun ada jual contact lense oke ? huhu .




budak chomot dua orang ni cakap colour dia tak obvious
nampak macam mata aku biasa je
err . salah ke nak jadi natural .
takkan laa aku nak pakai lens kaler merah , putih , pattern Hello Kitty ke
si Mimi ni haa ye ye suruh aku beli kaler violet
aku pun macam , " err . patut ke ? "
eh ehh . si Mimi Catman ni dah ade belog .
visit laa kalau nak .
tapi aku tak sure belog dia private lagi ke tak .
singgah la SINI :)


dan semalam , 24 Jan 2011
kitorang de photoshoot gambar class AS1202D2
last minute baru dapat tahu actually
and I'm lucky sebab aku takde laa chomot benor time uh
aku dress up cam ni :



and they called me MAK DATIN !!!
grrr . eh ehh . takpe jugak you all's .
mana tau mulut you all's masin sangat ke ,
boleh I kahwin dengan Dato '
kalau nak up lagi Tan Sri ke 
hakhakhak
merepek do kaw Melin :D

ok okayy .

taknak cakap banyakk .
tengok laa gambar Behind The Scene photoshoot kitorang tu .
before that , gambar ni ada yang aku curi kat FB classmates aku
haha . halalkan je laa weh .
boleh pulak handset aku abes battery mase tu . wuwuwu T___T

taraaaaaa !! :DD




dah macam main nenek kebayan dah aku tengok ni haa :D



kanak2 riang gembiraa :DD



apa kes reflection dekat longkang pon nak amek gambar . adesss .



pilih pilih . murah murah . selonggok rm5 .
abaikan muka aku yang tak boleh blahh tu . :P


aku snap pic orang , orang snap pic aku .
memang terbaik lahh kan . haha .



WE ARE BLOOPERZ ! BLOOP BLOOP ! :DD


ni Behind the Scene je aww .
nanti gambar2 tu dah siap , aku upload lagi ye . 
ngehngeh .


bye korangggg !


PS : masa aku tulis entry ni aku dapat mesej dari lecturer BEL
suruh inform semua classmates aku class cancel
perghh . memang best lah en .
dengan ini pukul 2 pm nanty baru de class . :D








Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

6 taiko kawasan bagi amaran:

mofaizmz said... BALAS

huih.. gmbar class pakai blazzr..

.::: Princess MOMOY :::. said... BALAS

oh...momoy giler lenses
ada hampir 200 pairs
tapi suka circle lens dari korea
Mereka ini sangat GOJES !
Peristiwa itu masih menhantui diriku...
Nak Lagi Pendrive MURAH ?

melin said... BALAS

@mofaizmz
haha . standard laa tuh . :))

melin said... BALAS

@.::: Princess MOMOY :::.
wahh momoy . macam best je .
belanja laa melin satu pair . hehe . :)

pak long said... BALAS

salam..
sempoinyer pic ...

melin said... BALAS

@pak long
wsalam .
hidup mesty sempoi kan ? huhu