Sunday, January 23, 2011

first award budak chomot ! :)

Assalamualaikum . :)

BUDAK CHOMOT DAPAT AWARDDDD !!!!

* perlu ke kau CAPS LOCK kan pastu BOLD pulak tu ? *

perlu laaa !!!
sebab 

BUDAK CHOMOT DAPAT FIRST AWARDDDDDDDD !!

HAHA . excited excited . ;))

ni dia hah ...



first award ni datang dari Cik Dot Dot yang chumells
ohh , die dah bagi award kau cakap dia comel laa kan
haha . takde laa . beliau memang chomel
bukan chomot cam owang
tak percaya boleh pegi terus kat belog dia
klik je kat award atas tu . hehe

btw , thanks a lot kat dia
teruja lagi ni dapat 1st award
nak buat ucapan sikit boleh takk ?

" Lihatlah duniaaaaaa ! "

haha . over kau nyahh .
kecoh bagai .
huhu .
sape2 lagi nak bagi award dekat budak chomot sila lahh
jangan malu-malu
budak chomot terima dengan tangan terbuka yang chomot 
huhu

ok laa bye bye ! :))




Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

7 taiko kawasan bagi amaran:

Yong Sofea said... BALAS

congrats melin! :D

melin said... BALAS

@Yong Sofea
thanks Yong :)

dotdotsekian said... BALAS

tengs ye syg sbb follow kite.. simpan awrd ni okay:) hehe.. keep in touch^_^

melin said... BALAS

@dotdotsekian
okayy .
melin simpan dekat Arkib Negara lagi taw . huhu .
keep in touch jugakk :)

.::: Princess MOMOY :::. said... BALAS

cantik award nih
congrate dear =)

Nak Lagi Pendrive MURAH ?
Bantuan diperlukan! Kasihanilah adik ini...

melin said... BALAS

@.::: Princess MOMOY :::.
thanks Momoyy . chantek kan ? hehe

melin said... BALAS

@.::: Princess MOMOY :::.
thanks Momoyy . chantek kan ? hehe