Saturday, December 04, 2010

KHATAN.

JANGAN TERKEJUT DENGAN TAJUK DI ATAS.

BUKAN TUAN HAMBA YANG BERKHATAN YE,
TAPI BUDAK NI ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



TADAAA !!!
 PRESENTING : MY LITTLE BRO , AHMAD AZRI AHMAD MARZUKI. (:

budak sembilan tahun ni dah besar,
dah sunat dah. huhu.
pakai " Smart Clamp " hape ntah. hee.
jangan tanye macam mane rupe beliau punye ####
tak tahu
tak tengok 
takutt
tuan hamba perempuan okay? HAHA.

beliau dikhatankan pada 3 Disember 2010
bertempat di sebuah klinik swasta di pekan Rawang
dan BELIAU MENANGIS .
ehh , beliau TIDAK MENANGIS.
BELIAU KUAT.
macam kakak sulung beliau lah. hee. (;





sesi lawatan oleh teman-teman sebaya. bagus bagus. semangat setiakawan macam ni lah yang kita mahu. (:



dan dalam tempoh lebih kurang seminggu ni
beliau dikehendaki berpantang
ye.
tak boleh makan tu, tak boleh makan ni.
tak boleh makan telur , ayam , dll.
kena rajin makan ubat , sapu krim.
dah la liat nak bukan ubat beliau ni.
haihh.
terpaksa lah dipsycho beberapa kali.
huhu.


nampak tali tergantung uhh?
HAHA. tradisional bukan?
(:






 
 
tengok lah budak-budak sekarang.tengah terlentang pon boleh main game kat laptop.
tabik spring lah.
woot woot !

PS : ade member mak cakap ,
" Azri dah besar , dah boleh kahwin pon. "
HAHAHA. gelak ramai-ramai.
si budak ni tersipu-sipu malu.
huu.
kau jangan nak langkah bendul dik.
akak kau ni tak lepas lagi.
haha.

Salam. (:
 

Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

7 taiko kawasan bagi amaran:

Fatul Akrul Ramli said... BALAS

potong dia!

melle. said... BALAS

memang kakak kena kahwin dulu, haha

melin's said... BALAS

fatul : potong potong ! HAHA. :D

melle : of course dear.
mane boleh adik kahwin dulu. ngee. (:

Ain Zulaikha said... BALAS

alolololo siannya dia :)

melin's said... BALAS

hehe. cian en. tapi nak tak nak kene jugakk. (:

iqbalhakimi said... BALAS

adush..teringat zaman dulu kala..hehe

melin's said... BALAS

HAHA. kire cam mengimbau nostalgia jugak la en. (: