Tuesday, December 21, 2010

OHH BELOG. AKU RINDU KAMU!

ape merepek si budak Melin ni hah.
wahaha.
ENTRY INI TIADA MOTIF SEBENARNYE.
YOU HAVE BEEN WARNED!!!
tapi kalau still rajen nak scroll ke bawah
bace ape yang aku merepek nih
TERIMAS BANYAK2. ARIGATO! 
< sambil pakai kimono, tunduk2 > wahaha. ;D


Jumaat lepas eden balik kampung kat Perak.
makcik kahwin. (:
ni pon baru balik je ni hah.
kepenatan. tapi still on lappy online FACEBOOK, BLOGSPOT, FORMSPRING and YM sekaligus.
rakus sungguh disitu ye.
bawak balik je lappy kat kampung actually
tapi berukband celcom ini tidak berapa berkerja dengan baik ye di sane
dengan itu membunuh semangat untuk mengonlinekan diri apatah lagi untuk mengimarahkan lagi belog chomot ini
apatah lagi untuk membantu melakukan kerja2 kahwen ye makcik pakcik
so, terbiar berdebu lah sang melinmelin.blogspot.com ini. huehuehue.
OHH, AKU RINDU KAU LAA ! 
< sambil pelok laptop macam orang gilaa. haihh. anak sapa la ni. >


and baruuuuuuuu je tadi
check encik nuffnang
check bodo2 je mule2
and tibe2 click EARNINGS
woww! sangat tidak dijangka.
DUA BUFFERED EARNING LAA ! WALAWEYHH.
amount? secreto de amor.
HAHA. agak excited di situ ye.
ingatkan pakcik nuffnang ni dah malas mahu menabur wang hengget.
sama sekali jangkaanku meleset.
and once again, thank youu NUFFNANG ! 
I LAP YOU POREBER AFTER LAA. huehuehue.


waa. penat. wa mau titon laa.
sape2 mau ikut? agaga. penat penat penat.
dah laa terbatuk batuk dari tadi.
saket tekak sial. T____T
huu. esok saya akan meng-hupdate dengan lebih gigih dan efisien lagi ye.
gamba2 chomot juge bakal di-hupload.
ni entry kelam kabut.
terima kasih kerana sudi membace sampai ke titik noktah ini .


HAHA. bubye all.
Assalamualaikum. (:
Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

4 taiko kawasan bagi amaran:

Nordin said... BALAS

nasib baik aku sudi membacanya. haha

baju yang diperbuat dari spray

melin's said... BALAS

HAHA. thanks a lot. (:

Magrib said... BALAS

wah!!! luah perasaan ya... hehe... cool lah anyway.. blog anda menarik dan buat saya tertarik.. suka dan follow anda.


Ini entry terbaru saya..
Cara cepat tingkatkan traffic
Rahsia tapak tngn OBAMA
Lagenda Budak Nakal Gila

melin's said... BALAS

HAHA. thanks magrib (: