Thursday, December 30, 2010

saya bangga menjadi anak Malaysia !



still tak terlambat lagi nak ucap TAHNIAH kan ?
takk. tak lambat pun!
err. tiba-tiba ade suara kan ? HAHA.


entry tahniah ini bukan sebab berjaya menaikkan badan 3kg ke,
bukan sebab dapat lari daripada hutang ke, bukan sebab blog dah genap 140 followers ke ,
err. okay done with the merepek stuff.


TAHNIAH KEPADA MALAYSIA !!!
YEAYY ! WE MADE IT !
PIALA AFF SUZUKI 2010 BERJAYA DIJULANG !
SOBSOBSOBS :')


walaupun dalam match semalam ( 29 Disember 2010 )
Malaysia 1 - Indonesia 2
tapi mengikut aggregate nye * betul tak eja tuh ? teehee . *
yang before ni Malaysia won 3-0 , juge menentang Indonesia
menjadikan total nye
jeng jeng jeng !
MALAYSIA 4 - INDONESIA 2
good job MALAYSIA. (:
walaweyhhh.


team Malaysia.
kredits to beritasemasa.com (:

yeayy ! menangg ! 
seronoknye. bangge weh bangge ! (:

SAFEE SALI . jersi number 18.
TOP SCORER wehh ! woot woot ! <3 (:


goalkeeper power Malaysia.
KHAIRUL FAHMI CHE MAT.
cekap je dowh dia save bola. handsome lak tuh ! hee.
opss. beliau dah de girlfriend laa
kalau nak tengok blog girlfriend dia, tekan SINI (:


haa. tak dilupekan.
coach malaysia, RAJAGOBAL.
handsome kan ? winkwink. hee.
GOOD JOB COACH ! (:


haa. sape cakap den ni perempuan den tak tau pasal bola sepak ni haa.
see the leg okayy ?
HAHA. kerek. thanks kepada Encik Abah dan si Budak Kecik Adik
yang banyak melayan kerenah den
sikit-sikit tanye
ehh, kenapa camtu ? ehh , kenapa camni ?
chopp chopp , sape menang ni ?
HAHA. loser gilaa kau Melin !
mereka laa yang menerangkan segala-galanyeeeeeeee
Ooooo ! < sambil angguk2.


PS : entry kali ni ber-font kaler biru sempena kaler jersi Malaysia. teehee.
PPS : esok cuti ! yeayy ! walhal dah memang bercuti sejak haritu. hee. (:


BYE BYE KORANGGG ! ((:
Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

2 taiko kawasan bagi amaran:

lovetobetauke said... BALAS

tgl jejak kat sini yunk..xle tgl jejak kat shoutmix..huhuh

melin said... BALAS

@lovetobetauke
aik ? nape takleh kat shoutmix lak yunk ?
ok takpe. nak gi terjah belog u lak ni (: