Sunday, December 12, 2010

usaha lebih kuat.

pagi 10 Disember 2010 lepas subuh terus tak boleh tidur
laptop dengan broadband ni macam memangil-manggil je
dan dengan jantung yang berdegup kencang
Yahoo! Mail di-check dengan penuh berdebar-debar
* yupp. result masuk inbox email. maju en? (:
taraa.





tekan pada gambar untuk gambar bersaiz gemok (:

perghh.
cuak gile nak klik kat situ.
dengan tutup mate, Bismillah banyak kali
tangan pegang mouse
klik jugakk
takut macam mane pon kene tengok jugak lah en?
hurmm. tadaa.
scroll pelan2 sampai bawah?
hah. BEL 120 : B- ?
* buat korang yang tak tahu, BEL tu English laa *
dalam hati : ehh, nape pulak. rase macam okay je buat arituh. =.="
scroll subjek lain pulakk.
adelah A, B+, B, B-, C+ ( Physics )
citt. teruknye! arghhh!
and lastly tengok pointer.
em. tak dapek ah den dekan.
hint : 3 above je tapi tak sampai 3.50. agak2 sendiri la ehh?
alaa. agak frust menonggeng la mase tuh.
jerit kuat2.
tak senonoh betul.
dah takde mood dah.
masuk bilik, rase cam nak nangis, tapi tak boleh nangis.
haihh.
takpe laa, maybe berbaloi laa dengan usaha aku tak seberape.
at least lepas laa 3.00 jugakk.
< cubaan menyedapkan hati sendiri >

sedih beb. macam nak hentak kepala kat dinding je. :'(

tapi frust lah. memang sangat.
tak dapat hadiahkan Anugerah Dekan kat mak ngan abah.
sorry mak abah :(
tahu diorang pon kecewa.
diorang tak expect 4flat, tapi Dekan pon cukup lahh.
and itu pon Along tak mampu bagi.
sorry again. :'(

menyesal sangat sangatt.
kalau lah boleh diputar mase, memang aku lah org pertama yang buat.
taknak malas2 lagi, taknak banyak main, taknak last minute study
arghh. bengang je ingat kemalasan aku dulu
kalau rajin boleh je dapat target wehh. =.=

okay. stop berduka cita.
banyak semester lagi yang aku kena tempuh.
and nak jadikan benda ni sebagai pengajaran.
Everything happens for a reason.
Semua yang jadi ada hikmah yang ALLAH sembunyikan.
jadi, La Tahzan.
maybe kalau aku dapat Dekan, aku bangga.
jadi kerek. tak study. rase diri dah cukup pandai.
and lastly pointer sem depan jatuh.
tak ke naya?
* jauh gile aku fikir. huhu. *
sekurang2nye benda ni wat aku sedar
and aku akan struggle harder for semester 2.
korang jadi saksi, aku dah taknak eh, akan kurangkan KEMALASAN dan KEMAIN-MAINAN * is there such a word? huu * pada sem hadapan.
inshaAllah. 


last words
pada yang dapat result gempak2 sem ni ;
Congrats ! Bangge ngan korangg. Maintainkan pointer ehh.
And jangan sombong2, tolong ajar saye budak lambat pick-up neh ea? huhu. (:
pada yang senasib denganku, I mean yang tak berapa puas hati dengan result masing2 ;
takpe. jangan mudah menyerah kalah. ini bukan pengakhiran dunia ye.
you can always try harder. chill. (;


nota kaki : ohh. sem break dah macam nak melabuhkan tirainye.
alaa. nak cuti lagi. huu.
dah laa tak dapat kolej. sedihh. waa. mane nak duduk ni?
patutkan khemah2 dipacakkan di depan bangunan admin UiTM Kuala Pilah? huu.


nota kaki 2 : ohh. not to be forgotten.
actually class saye yang terchenta, DS1D2 , menghadapi sedikit masalah teknikal dengan BEL 120. salah key in marks.
and kami nak betulkan balik, and inshaAllah akan menaikkan pointer saya yang tak seberapa itu. hehe.
Good Luck classmates.
semua akan berjalan lancar. * doa tak henti2 nih. *
korang yang bukan sekelas pon tolong2 lah doakan sekali kalau sudi ye? (:


nota kaki 3 : korang de nampak FACEBOOK LIKE BUTTON bawah entry aku ni takk?
kanape aku tak nampak eh? mane kau menghilang eh? =.="


hehe.
sehingga berjumpa lagi di lain entry.
Assalamualaikum. (:





Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

4 taiko kawasan bagi amaran:

aleasara said... BALAS

Tahniah Alhamdulillah.Jgn bsedih,buktikan adik blh buat lg bgs dan semua ini ada hikmahnya.Manusia mdh lupa kalau semua yg dia nak dia dpt.Adik akak pun sorg kat cyberjaya,sorg nun jauh di moscow,dua2 medic.Kalau org lain blh...adik mesti blh *-^

.::: Princess MOMOY :::. said... BALAS

Urm...teringat kenangan study dulu]
mmg macam2 dugaan dear
Dear tolong support Momoy dari kumpulan 10 juga yer No. 382 di BPM
MY RECENT POST : ETUDE HOUSE - Korean Cosmetics

Jangan lupa VOTE di BBPM No. 382 !!

melin's said... BALAS

sis aleasara : thanks sis. really appreciate it.
will struggle harder next time. (:
do pray for me.

momoy : hehe. tulahh.
study mane dulu?
erm, baru sem 1 dah down camni.
hope sem2 yg akan dtg best (:

[ apexogamy ] said... BALAS

Insya-Allah, u'll find the way..
la tahzan ya ukht.. ;)