Saturday, December 25, 2010

pulang ke gagang

Bismillahirrahmanirrahim ...
Assalamualaikum w.b.t semua ! Salam sejahtera !
Berdirinya owang di sini adalah kerana owang tak duduk !
erk. sudah sudahh. cukup2 merepek tu ye.
straight to the Ampang Point. (:

Jumaat lepas owang satu family BALIK KAMPUNG !
yeayy ! weehoo !
* benda dah seminggu baru nak bagitau ? adehh. ni semua pasal berukband yang dah over limit lantas membunuh niat mahu mengolah belog chomot ini.
sape suruh download game banyak2! haa. padan muke kau Melin.
HAHAHAHAHA. gelakkan diri sendiri. sengal. :P *


pakai seat belt walaupun duduk kat belakang taw !
HAHA. act je lebeh tu! ;)


tujuan balik kampung yang terletak di Perak Darul Riduan ni adalahhh ...
* citt. nak balik kampung pon kena ade tujuan ke?! huu. *
MAKCIK SAYA KAHWIN !
so kenalah bergotong-royong, bertungkus lumus, berhempas pulas, bermundar-mandir, berfoya-foya
* erk. lari topikk! *
kenduri kendara la katekan * keningkening * (:
dan dipendekkan cerita serta malas nak taip banyakk,
tengok je laa gambar2 neh ye rakan-rakan (:

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

the tiga kanak-kanak riang yang terlebih riangg ! ;)


SABTU 18122010
NIKAH



yeayy! dah selamat nikah! sesi membatalkan air sembahyang. (:



kedua-dua mempelai (:



si tuan punye belog yang chomot di samping hantaran.
PS : pipi tu kembong sebelah sebab de makanan. harap maklum (:


sempat celebrate birthday awal2 lagi babe.
HAHA. takde laa celebrate sgt. makan cake ramai2 je. (:

AHAD 19122010
KENDURI

gambar tanpa motif. jangan tengokk ! huu.

sesi persandingan tanpa renjis-merenjis dan tepung tawar.
siap flower girls lagi okayy? hee. (:


upacara makan beradab. (:






pengantin perempuan dengan pengapit. (:





*apa kaitan semua ni dengan TAJUK ENTRY ?
konon-konon nak cakap SIRIH PULANG KE GAGANG laa whatsoever~
HAHA. ;D


bubye ! nak tunggu pukul 12.00am! hee <3
Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

2 taiko kawasan bagi amaran:

mohammad said... BALAS

salam ziarah

melin's said... BALAS

@mohammad
thanks ziarah. singgah2 laa lagi eh? (: