Tuesday, December 28, 2010

KEGILAAN TERHADAP SPONGEBOB SQUAREPANTS DAN KAWAN2NYE. (:

woot woot !
Assalamualaikum ~
tak jawab dose ! hee. (:
korang sehat tak ?
kalau sehat Alhamdulillah
kalau tak sehat makan ubat eh? kalau taknak makan babap kang ! hee.


okayy, entry kali ni nak cerita
pasal kegilaan dan keobesan * ehh. silap taip lak. * keobsesan 
terhadap
SPONGEBOB SQUAREPANTS !


are you ready kids ?
ai ai captain !
I can't hear youu !
ai ai captainnn !!! < dengan lebih nyaring dan high-pitch >


dengar je berkumandang lagu tuhh
terus lari2 depan TV
chehh. immatured betol 
HAHA


ni antara character dalam SPONGEBOB SQUAREPANTS ni.
left to right : Sandy , Spongebob , Squidward , Patrick . (:

best Spongebob ni taw.
dalam lawak die yang boleh memecahkan perut,
ade mesej2 tersembunyi dan nilai2 murni
so tak salah laa kalau dah besar2 gajah camni layan kartun gak en?
< cubaan membela diri sendiri > ;D

ni laa Mr. Spongebob Squarepants
watak utama
of course lah en
dah terang2 nama die jadi title kartun BEST ni
hehe
nak gak tulis BEST tuh.
dia ni span laut laa kirenye
bentuk empat segi
comel je
die ni jugakk
- sangat optimis. selalu fikir positive je.
- baikk. kadang2 tu tersangat baik laa pulak.
- suka gila kerja kat krusty Krab. kat situ keje die mcm die laa yang sediakan Krabby Patty

ni laa krabby patty kalau korang tak tau. huhu. nampak sedap en ? (:

ni pulak Patrick Starfish
dia ni bengong nak mati
HAHA, okayy tak baik kutuk2 ehh
dia ni seorang * ehh. seekor tapak sulaiman
-sangat lurus bendul
- tapi taknak mengaku lak tuh
- kawan baik Spongebob
- semangat setiakawan yang tinggi
- kelakar. mostly kalau dia ni muncul mesty nak gelak je. ;D

banyak laagi characters sebenarnye


ni Mr. Crab yang gile duit

 ni Squidward yang kerek gile nak maty


ni Sandy Cheek yang aktif dan pandai (:

nak cerita tahap keobsesan terhadap mereka ni

1. aritu gi pasar. yang jual ikan, ketam, semua tuhh.
nampak ketam sebut Mr. Crab. 
nampak sotong sebut Squidward.
nasib baik kat pasar tu takde span laut ngan starfish
kalau tak teruja nak bergambar konon2 Spongebob ngan Patrick
sumpahh sengal ! :P

2. selalu teruja kalau de kartun ni kat TV
siap lari2 duduk betul2 depan TV
selalu tengok ngan budak ni laa

budak ni hantu Spongebob jugakk ! 

3. kalau borak ngan budak kat atas ni
pakai dialog dalam kartun tu jugakk.
haihh. kronik.
tapi takde pon patung Spongebob ke Patrick ke
ntahh. tak berminat lak nak wat mereka sbgai bantal busuk. 
hee.

okayy. tu je entry kali ini.
boring kan ? HAHA.
smpai ketemu lagi.

PS : countdown lagi empat hari untuk pulang ke Beting Highland. malasnyee.





Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

4 taiko kawasan bagi amaran:

Azmira Yusoff said... BALAS

Toink Toink

thankss yee adik maniss follow sy :)

selamat pukul 3.03 pg :)


sy ske sandy !

melin said... BALAS

@Azmira Yusoff
you are welcome !
thanks jugak sebab follow balik ! teehee (:
suke sandy jugak ! suke semua sebenanye. huu. (:

zazaw said... BALAS

spongebob bestt

melin said... BALAS

@zazaw
yeayy ! spongebob memang best !
sep sep sikit. (: