Monday, December 06, 2010

RAGAM RAKYAT MALAYSIA (:

MALAYSIA
negara kebanggaan kita bersama
negara yang unik
berbilang bangsa, warna kulit, dan agama

tapi entry kali ini bukan lah semata-mata menanam semangat patriotik dalam diri ;
semangat itu akan sentiasa ada

tapi hayati gambar-gambar di bawah
           UNIKNYA RAKYAT MALAYSIA :)
































macam-macam kan?
HAHA. 
kreatif orang kita ni.
sempoi je.
bagus bagus. awet muda selalu. :)
maybe ade yang berlaku sekeliling kita dalam hidup seharian
yang kite tak perasan.


PS : MANA GAMBAR FAVOURITE KORANG ? ;)

Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

9 taiko kawasan bagi amaran:

asyfiqaz said... BALAS

hehe..yg budak dok tido dlm troli tu bese da..*pasal kadang2 ak pon bwt cmtu =p*
menu dlm toilet tu style!

melin's said... BALAS

HAHA. biase buat ehh?
nak tido tido kat umah laa.
nak jugak bwak jalan2 . huhu.

agak2 dalam toilet pon leh fikir nak order ape kott.
huu. (:

sekamar rindu said... BALAS

salam....

hehehehhehehhee.....** lawak guling2..

lawak pic yg ada astro tu..)

** folluw ur blog...

melin's said... BALAS

wslam.
hehe. tak boleh blah en?
btw, thank youu. (:

Syira C Gadis KidaL said... BALAS

salam...

yang kerusi patah tue...

follow ur blog :)

melin's said... BALAS

wsalam syira.
HAHA. sengal je. (:

thanks (:

.::: Princess MOMOY :::. said... BALAS

yang astro tue lawak

MY RECENT POST : Jom pegi Digi K-POP Live Concert di Malaysia

melin's said... BALAS

momoy : sile gelak ye.
okayy. nak gi serang belog you laa. huu. (:

.::: Princess MOMOY :::. said... BALAS

hehe...meh-meh datang serang
well...malaysia mmg meriah kan
proud to be malaysian
MY RECENT POST : Plectranthus rotundifolius (Poiret) Sprengel - APA TU ?