Tuesday, November 30, 2010

mari bergelak ketawa ;D

Assalamualaikum w.b.t semua ...
Jom gelak-gelak jap. 
Scroll ke bawah ye. (:

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.






 HAHA. sumpah tak boleh blahh.
erm. makcikk. rasenye tak payah la tampal poster tuh.
macam dah jumpe je the lost puppy uh. huu. ;D





 adoiyaii. dengan confident nye jawab GAJAH.
dia expect BULAN lagi kecik dari GAJAH laa?
ni aku rase soalan WHO WANTS TO BE A MILLIONAIRE yang mula2 sekali kott.
yang soalan cikai2. senang nak mati. yang start dengan rm100 uhh.
adess. pulang tangan kosong la cik akak neh. huu.





wahaha. lepak je ayam-ayam nih enn.
macam ngah berjakuzzi pulak gayenye. wee. 
PS : walaupun dah tak berkepala. huu.
takde keje betul owang yang buat neh. :P



haha. sengal je.
aku bet mesti tuan punye selipar jepun nehh sayang gile gile babeng kat harte beliau nehh.
sampai nak bermangga bagai. wahaha.
pencuri selipar kat surau-surau pon fikir 18kali nak ambik ke takk. huu.





ni ahh budak-budak sekarang.
pandai je. advance siott. huhu. :D






korang pakai broadband?
try tengok nihh. (:


video

huhu. 
setakat ni je laa.
bye bye.
berjumpa di lain mase !
hee.
Assalamualaikum. (:

Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

5 taiko kawasan bagi amaran:

one2paii said... BALAS

haha..sehrius lawak gambar2 di atas nun..

melin's said... BALAS

HAHA.
sile-sile gelak ye (:

boy™ said... BALAS

Cara mudah untuk menaikkan trafik blog anda.Mesti Buka.@ http://backlink10.blogspot.com

iqbalhakimi said... BALAS

haha..paling comel yang ayam duk bertenggek uh =D

melin's said... BALAS

HAHA.
comel en?
tak boleh blah je (;