Friday, June 17, 2011

Mengapakah Adinda?

SILA BERSIAP SEDIA DENGAN PERSOALAN YANG MELAMPAU-LAMPAU DALAM SATU MASA! JANGAN CAKAP AKU TAK BAGI AMARAN!




1. Kenapa aku malas mandi?


2. Kenapa perut aku asyik minta makanan walhal baru 464453 saat telan nasi goreng plus sambal pedas nak mamp?


3. Kenapa aku suka peluk teddy bear? Habis berjangkit bau busuk dia dekat I tau.


4. Kenapa aku asyik tukar profile picture dekat Facebook?


5. Kenapa aku dan laptop & broadband tak dapat dipisahkan?


6. Kenapa cadar katil aku tak pernah tegang?


7. Kenapa susah sangat nak nampak aku duduk diam-diam dekat meja belajar menelaah pelajaran?


8. Kenapa aku suka gelak?


9. Kenapa double chin aku tak hilang-hilang?


10. Kenapa aku tak boleh kawal pengeluaran duit daripada ATM dan purse?


11. Kenapa aku suka sangat merepek lepas tu aku sendiri tak faham apa yang aku repekkan? -.-"


12. Kenapa aku suka mengabaikan fakta yang aku sedang demam lantas makan ais krim, telan air batu, minum air sejuk?


13. Kenapa aku selalu dicop sombong? Sobsobsobs.


14. Kenapa aku suka pakai eyeliner sangat-sangat?


15. KENAPA YUYU ZULAIKHA FOLLOW BLOG AKU?!!




Pengsan -____-




Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

18 taiko kawasan bagi amaran:

Yuyu Zulaikha said... BALAS

huhuhuhu... takpe la.. orang tu tak kasi akak follow.. T_T

sarah mohamad said... BALAS

haha. padahal nak bagitahu yuyu follow blog ni :)

Budak Chomot said... BALAS

@Yuyu Zulaikha

Ehh sekecil tapak tangan padang UiTM Kuala Pilah saya serahkannn!

Excited ni sis. Muehehe

Budak Chomot said... BALAS

@sarah mohamad
Hehe. terkantoi puleee ;D

miaa spungen said... BALAS

huhu ok la tu rmai lagi follow t

AmyZana said... BALAS

wow
ur so lucky! <3

Mrs. Farhan said... BALAS

Wowwwwwww!! Yuyu follow blog dia. *bestnyeeee*

meLLy! said... BALAS

ok tacink yuyu tak follow blog kak melly. takmo makan nasi esok. -__- haha

Budak Chomot said... BALAS

@miaa spungen
Hehe. Aminnn :)

Budak Chomot said... BALAS

@AmyZana
Thanks. My middle name is lucky. Muehehe :D

Budak Chomot said... BALAS

@Mrs. Farhan
Hehe. Best kan best kann?
*sambil lompat-lompat bintang

Budak Chomot said... BALAS

@meLLy!
Jangan mengada-ngada ye! Jom makan KFC. Hehe.

Fyqa said... BALAS

hahaha untglah! ;)

Yong Sofea said... BALAS

FUYOH! terer awak sekarang tawwww melin :B

saya_arief said... BALAS

ok..nak pengsan jugak.

Budak Chomot said... BALAS

@Fyqa
Ehh memang I untung pun, sebab I duduk Bukit Beruntung. Heheh.

Budak Chomot said... BALAS

@Yong Sofea
HAHA takdelah. Biasa-biasa je :)

Budak Chomot said... BALAS

@saya_arief
Mohlah kita pengsan secara berjaemaah :)