Wednesday, June 08, 2011

Wordless Wednesday #1

Woot woot!


Memandangkan hari ini hari Rabu (betullah gamaknya sebab aku orang yang nyanyuk yang cepat lupa hari dan tarikh) maka aku nak buat entry bertemakan Wordless Wednesday!


Wordless Wednesday (WW) adalah situasi di mana blogger-blogger satu Planet Marikh ni buat entry yang takde perkataan dan hanya gambar sahaja. Baguslah untuk blogger pemalas macam aku ni!


Ehem ehem.


Nak tempek gambar, mesti mestiiiiii ;)






MOTIF?

Lu pikirlah sendiri! Assalamualaikum!

PS: Kalau rasa macam faham apa yang cuba aku sampaikan, cer komen cer komen. Teehee.

PS Nombor Dua: Inikan Wordless Wednesday, kenapa banyak je kau merapu ni Melin? Whatever, ada aku kesah?

PS Nombor 3: Join segmen aku cepat! Dua tempat kosong lagi!

PS Nombor 4: Duit PTPTN baru masuk tadi. So tak payahlah tersengih-sengih terbodek-bodek sangatlah kann nak mintak aku belanja. Baik aku shopping untuk diri aku sendiri. Wahaha *gelak kejam. Aku perlu beli digital camera macam ni!


Bye bye. Kirim salam dekat mana-mana mamat hot yang kau jumpa nanti. Teehee.


Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)

10 taiko kawasan bagi amaran:

rara pinkmafia said... BALAS

aik.kata wordless.tp mcm manyak je ayat,

Budak Chomot said... BALAS

@rara pinkmafia
HAHA. Budak Chomot memang macam tu! :)

meLLy! said... BALAS

HAHA. buku math ? motiffff ?? HAHA

Budak Chomot said... BALAS

@meLLy!
Nak act konon-konon budak rajinlah kott. Hehe

BLADE EDGE said... BALAS

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

nanae said... BALAS

situasi anda sme jerkkk cam sye huhuhuhuhuhuh~minggu nieh memenatkan assigment byk

Cik Asma BLuppy said... BALAS

amboi..
byk nye keje. mkanan pom byak...hehehe

Budak Chomot said... BALAS

@BLADE EDGE
Okay, blog anda akan diterjah sebentar tadi. Roger and out! ;)

Budak Chomot said... BALAS

@nanae
Tauuu takpeeeeeeee!
Mari sep sep tom tom dari jauh! Muehehe

Budak Chomot said... BALAS

@Cik Asma BLuppy
Hah, macam tu lah baru matching. Kerja banyak makanan pun kena banyak. Barulah boleh jadi sihat dan kuat. Huhu