Thursday, June 23, 2011

Pilah Street Date

Assalamualaikum tak jawab dosa kalau jawab sayang!
(sila baca kuat-kuat dalam satu nafas sahaja)


Jari malas nak menaip, layankan jelah gambar-gambar kat bawah ni ye sayang-sayangs sekalian :)



Perghhh bukan senang nak bergambar dengan senior Part 5 ni kann. I ni kan junior chomot-momot jewww. Hehe. Klik sini nak pergi blog Sis Melly yang dah nak pindah sobsobsobs --> EHH KLIK SINI JANGAN TERLAJAK PULAK! :D


Tambah pulak lagi sorang senior Bahagian Lima. Ehh malulah I macam ni.
Nampak tak muka I malu-malu tu? Eheh gedik :D
Klik sini pulak nak usya blog Sis Biha --> SINI SINI SINI! :D


Kami Taiko! Lu kasi gwa mati dulu baru gwa diamlaaaa!
Ada beran? Ngehngehh :D


Bajet comel lettew buat mulut macam tuuuuuuu. 
Padahal tengah kepedasan lepas tu you all perasan tak nasi banyak lagi tu? Isy isy isyyy makan tak pernah nak habis T___T

Ni masa malam Selasa. Last minute plan. Pilah je kottttttttt -.-

NOTA BAWAH: Boleh tak nak selalu berjimba-jimba makan-makan usha-usha tak payah fikir apa-apa? Serious sangat penat sekarang dengan macam-macam dugaan yang menimpa. Aku tak kuatlah nak hadapi semua benda ni. Hmphhh.

Ok bye. Have a nice day! :D



Orang cool semata-mata je boleh klik LIKE bawah ni tau. Tak percaya cuba try test :)